İspanyol Şarkıcı Buika Bodrum'da Konser Verdi - Muğla - Son Dakika
Kültür Sanat

İspanyol Şarkıcı Buika Bodrum'da Konser Verdi - Muğla

İspanyol şarkıcı Buika, Bodrum ilçesinde konser verdi.

06.08.2016 07:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol şarkıcı Buika, Bodrum ilçesinde konser verdi.

İspanyol şarkıcı Buika, özel bir organizasyon şirketince Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen konserde müzikseverlerle buluştu.

Konseri izlemeye gelenler arasında bulunan sanatçı Demir Demirkan, konser öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Buika'yı dinlemekten oldukça keyif alacağını söyledi.

Buika'nın çok güzel bir sese sahip olduğunu ifade eden Demirkan, "İnanılmaz bir ses, müthiş bir sanatçı. Ender bulunan bir ses. Onun için geldik, çok özel bir konser." diye konuştu.

Katılımın oldukça yüksek olduğu konserde sanatçı, "Si Volvere", "Death Is Not The End", "Hijos de La Luna" gibi İspanyolca ve İngilizce şarkılar seslendirdi. Sahneye çıplak ayakla çıkan Buika, şarkı arasında kendisini dinlemeye gelen hayranlarına teşekkür etti.

Şarkıcıya sahnede, trombonda Santiago Canada, bas gitarda Josue Ronkio, gitarda Ahmed King, klavyede Michel Ferre, vurmalı çalgıda ise Alexis Pututi Arce eşlik etti.

Yaklaşık iki saat süren konseri aralarında sanat, spor, iş dünyası ve basın camiasının önde gelen isimlerinin de olduğu 2 bin kişi izledi.

İspanyol Şarkıcı Buika Bodrum\'da Konser Verdi - Muğla
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat İspanyol Şarkıcı Buika Bodrum'da Konser Verdi - Muğla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement