İspanyol Tenor Placido Domingo, D&R'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

İspanyol Tenor Placido Domingo, D&R'da Hayranlarıyla Buluştu

İspanyol Tenor Placido Domingo, D&R\'da Hayranlarıyla Buluştu

Dünyaca ünlü İspanyol Tenor Placido Domingo, Trump Alışveriş Merkezi D&R mağazasında düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu.

19.01.2015 10:03  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü İspanyol tenor Placido Domingo, Trump Alışveriş Merkezi D&R mağazasında düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu.

İstanbul'da vereceği konser öncesi "Encanto del Mar - Mediterranean Songs" albümünün imza günü için Trump Alışveriş Merkezi D&R mağazasında hayranlarıyla bir araya gelen Placido Domingo, sıcak ve sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlünde taht kurdu. Sanatçı, her yaştan hayranının katıldığı imza gününde kendisiyle tanışma fırsatı yakalayanlarla bol bol sohbet etti, selfie çektirdi.

ÜÇ KUŞAK İMZA GÜNÜNDE

Domingo'nun imza gününde dededen toruna üç kuşak vardı. Anneanne ve dedeler torunlarını, anne ve babalar çocuklarını alarak imza gününe gelmişlerdi. Yeni albümünün yanı sıra eski albümlerini ve fotoğraflarını imzalatmaya gelen hayranlarının ilgisinden memnun kalan Placido Domingo, yıllar öncesine ait long play'i imzalatmaya getiren genç hayranını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. "Her yaştan insan tarafından sevilmek, takip edilmek çok güzel. En mutlu olduğum anlar." diyen Domingo'nun etkinlik boyunca yüzündeki tebessüm hiç kaybolmadı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İspanyol Tenor Placido Domingo, D&R'da Hayranlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement