Isparta'da 24 Saat" Projesi - Son Dakika
Yerel

Isparta'da 24 Saat" Projesi

Isparta\'da 24 Saat" Projesi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, 16. Meslek Komitesi (Konaklama Yerleri, Danışmanlık ve Turizm) Kültür ve Turizm Müdürlüğü liderliğinde önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

10.01.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, 16. Meslek Komitesi (Konaklama Yerleri, Danışmanlık ve Turizm) Kültür ve Turizm Müdürlüğü liderliğinde önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Isparta'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklaması, yeme içmesi, gezmesi gibi konulardan oluşan Isparta'da 24 Saat Projesi ile

ilgili ITSO'da toplantı yapıldı. Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Güneykent Belediye Başkanı Fahretdin Gözgün, ITSO 16.Meslek Grubu Komite Başkanı Müjgan Cingöz, ITSO Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri Arif Ünal, Murat Çelebi ve Burak Akşahin, Fatih Çağlar, Hakan Gül, Hüseyin Gökhan işler, ITSO Genel Sekreteri Erkan Ayan ile tesis işletmecileri katıldı. Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri ile konaklama, restoran sahiplerinin de görüşlerinin alındığı toplantıda, projenin detayları konuşuldu.

ITSO Başkan Yardımcısı Metin Çelik, "Isparta'nın markalaşması için yerel işletmeci üyelerimiz ve ilgili kurum ve kuruluşlarımızla özel çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu alanda 16.Meslek Grubu üyelerimiz işletmelerinde özel Isparta sunumu ve Isparta menüleri de sunacak. Isparta'ya gelen bir kişi, Isparta'da 24 saat boyunca nereleri gezebilir, nerelerde yemek yiyebilir ve sunulan Isparta'ya has menülerle Isparta'yı diğer illerden nasıl farklılaştırabiliriz diye çalışıyoruz. Amacımız Isparta'yı farklılaşarak zenginleştirmek ve bunu da yerel dinamiklerimizle gerçekleştirebilmek, dolayısıyla sürdürülebilir kalkınmayı sağlamak" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Isparta'da 24 Saat' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement