Isparta'da Bayram Öncesi Kasaplar Denetlendi - Son Dakika
Güncel

Isparta'da Bayram Öncesi Kasaplar Denetlendi

Isparta\'da Bayram Öncesi Kasaplar Denetlendi

Isparta Belediyesi Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesinde birlikte kasaplara yönelik hijyen denetimi gerçekleştirdi.

17.08.2018 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Belediyesi Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram öncesinde birlikte kasaplara yönelik hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından bugüne kadar aralıksız olarak gıda üretim ve satış yerleri de denetimden geçirilirken, Kurban Bayramına sayılı günler kala bu denetimler kasaplar üzerinde yoğunlaştırıldı. Bayram öncesi yapılan denetimlerle vatandaşların hijyenik ortamda, daha sağlıklı tüketim yapabilmelerinin amaçlandığı belirtildi.

"İnsan sağlığı önem arz etmektedir"

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşların Kurban Bayramını kutlarken, il merkezindeki kasapların da denetimlerinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Günaydın, "Kontrollerimiz aralıksız sürecek. Denetimlerimizi bayram boyunca da devam ettireceğiz. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın daha hijyenik bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleridir. İnsan sağlığı bizim için önem arz etmektedir" dedi.

Kasaplarda hijyen denetimlerinin yanı sıra kesimlerin mezbaha kesimi olup olmadığı ve üzerinde damga bulunup bulunmadığı da kontrol edildi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Isparta'da Bayram Öncesi Kasaplar Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement