Isparta'da Camiler Ramazan'a Gül Suyu ile Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Isparta'da Camiler Ramazan'a Gül Suyu ile Hazırlanıyor

Isparta Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında temizlik çalışması yürüttüğü kentteki camileri gül suyu ile yıkıyor.

18.07.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında temizlik çalışması yürüttüğü kentteki camileri gül suyu ile yıkıyor.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ramazan ayının huzur ve güvenle geçmesi için tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Hazırlıklar kapsamında kentteki camilerin temizliğine de hız verdiklerini anlatan Günaydın, camilerde halıların yıkandığını, şadırvan ve bahçe temizliklerinin gerçekleştirildiğini ve temizlik çalışmalarının ardından camilerin gül suyu ile yıkandığını kaydetti. Günaydın, camilerin Ramazan ayı boyunca teravih namazı öncesi gül suyu ile yıkanmasına devam edileceğini ifade etti.

Ramazan ayı için 30 günlük bir program düzenlediklerini dile getiren Günaydın, programın cuma günü teravih namazının ardından Umut Mürare konseri ile başlayacağını bildirdi. Belediye İşhanı önünde düzenlenecek Ramazan programlarının vatandaşlar tarafından beğenileceğine hiç kuşkusunun olmadığını belirten Günaydın, "Tüm halkımızı programlarımıza katılmalarını canı gönülden istiyorum. Şimdiden tutacağınız orucunuzun Allah tarafından kabul edilmesini, nice Ramazan'larda da tekrar birlikte olmamızı temenni ediyorum" dedi.

Ramazan ayı boyunca halk otobüslerinin son seferlerini saat 01.00'de düzenleyecekleri bildirildi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Güç Gönel - ISPARTA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Isparta'da Camiler Ramazan'a Gül Suyu ile Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement