Isparta'da Kalp Krizi Geçiren 47 Yaşındaki Trafik Polisi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3. Sayfa

Isparta'da Kalp Krizi Geçiren 47 Yaşındaki Trafik Polisi Hayatını Kaybetti

Isparta'da kalp krizi geçiren 47 yaşındaki trafik polisi hayatını kaybetti Son mesaisine Türk Bayraklı tabut içerisinde geldi Aşık olduğu işinde, son mesaiye cenaze aracıyla geldiISPARTA - Isparta'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 47 yaşındaki Polis Memuru çok sevdiği...

10.10.2018 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da kalp krizi geçiren 47 yaşındaki trafik polisi hayatını kaybetti

Son mesaisine Türk Bayraklı tabut içerisinde geldi

Aşık olduğu işinde, son mesaiye cenaze aracıyla geldi

ISPARTA - Isparta'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 47 yaşındaki Polis Memuru çok sevdiği işine son kez Türk Bayraklı tabut içerisinde, cenaze aracıyla geldi.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli 47 yaşındaki Polis Memuru Nuri Alan, dün saat 16.30 sıralarında evinde kalp krizi geçirdi. Evdeki yakınları tarafından hareketsiz şekilde bulunan polis memuru için 112 Acil Servis Ekipleri'ne haber verildi. Eve gelen sağlık ekipleri Alan'a müdahale ettikten sonra ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk ettiler. Hayatını kaybeden polis memurunun kalbini çalıştırabilmek için hastane ve sağlık ekipleri seferber olurken, tüm çabalar yanıtsız kaldı.

Alan'ın bir süredir Isparta'da görev yaptığı, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Son mesaisine cenaze aracıyla getirildi

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde hayatını kaybeden Polis Memuru Nuri Alan için tören düzenlendi. Törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, İl Emniyet Müdür Vekili Cengiz Sağlam ile Alan ailesi katıldı. Polis Memuru Alan, çok sevdiği ve aşkla yaptığı işine, Emniyet Müdürlüğü'ndeki son mesaisine bu kez Türk Bayrağıyla sarılı tabut içerisinde cenaze aracıyla geldi. Alan'ın helallik alınmak üzere getirilen Türk Bayrağı'na sarılı tabutunu gören yakınları fenalık geçirirken, meslektaşları da gözyaşlarına hakim olamayarak duygu dolu anlar yaşadılar.

Törende daha sonra hayatını kaybeden Alan için mesai ve görev arkadaşlarından helallik alındı.

Dua edilmesinin ardından Isparta Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracına konulan Alan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Konya'ya uğurlandı.

Isparta\'da Kalp Krizi Geçiren 47 Yaşındaki Trafik Polisi Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Isparta'da Kalp Krizi Geçiren 47 Yaşındaki Trafik Polisi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement