Isparta'da yasa dışı silah satışına jandarma baskını: 2 gözaltı - Son Dakika
3. Sayfa

Isparta'da yasa dışı silah satışına jandarma baskını: 2 gözaltı

Isparta\'da yasa dışı silah satışına jandarma baskını: 2 gözaltı

Isparta'nın Gelendost ilçesinde yasa dışı silah satışına operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

12.07.2019 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Gelendost ilçesinde yasa dışı silah satışına operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Jandarma, yaptığı aramalarda çok sayıda silah ve fişek ele geçirdi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan istihbari bilgiler doğrultusunda Gelendost ilçesinde 2 şahsın yasa dışı silah satışı yapacağını tespit etti. İlçeye bağlı Yenice köyündeki Kemer Mahallesi'nde baskın düzenleyen ekipler, bir araçta bulunan S.G. (57) ve B.G. (29) ile birlikte 1 adet 9 milimetre çapında tabanca, 4 adet 7,65 çapında tabanca, 5 adet şarjör, 69 adet bu tabancalara ait fişek ve kasatura ele geçirdi.

Konuyla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına alan Jandarma ekipleri, ele geçirilen silah ve fişeklere de el koydu. Gözaltına alınan şüphelilerin, gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edileceği belirtilirken olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Isparta'da yasa dışı silah satışına jandarma baskını: 2 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement