Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yeni binasında - Son Dakika
Güncel

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yeni binasında

Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yeni binasında

Isparta'da Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yeni binasına taşındı.

31.03.2021 14:51  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, yeni binasına taşındı. Açılışa katılan Vali Seymenoğlu, "Denetimli serbestlik uygulama hem adalet sistemi için hem de vatandaşlarımız için çok önemli" dedi.

Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün açılışı Vali Ömer Seymenoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut ve Baro Başkanı Ünsal Çankaya tarafından yapıldı. Açılışın ardından Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Ziya Şahin, katılımcılara yeni hizmet binasını gezdirerek bilgi verdi.

Açılışta Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın adı da hizmet binasındaki konferans salonuna verilerek anıldı.

Anma töreninde konuşan Başsavcı Akbulut, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı ve tüm şehitleri anarak Isparta'da adli faaliyetlerin 4 hizmet basında devam ettiğini söyledi ve binaların hizmete alınmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Seymenoğlu ise hizmete alınan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü binasının ve yarın açılışı gerçekleştirilecek olan İcra Daireleri Müdürlüğü binasının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak "Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz suça karışmış vatandaşlarımızı evrensel hukukun bir gereği olarak topluma kazandırabilmek için faaliyet yürüten bir kurumumuz. Bu uygulama hem adalet sistemi için hem de vatandaşlarımız için çok önemli. Binanın müdürlüğümüze ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmasında Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ı da anan Vali Seymenoğlu, "Şehit edilmesinin 6. yılında rahmetli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı anmamıza vesile olan Başsavcılığımıza teşekkür ediyorum. Şehitler bu milletin emaneti. Bu vesile ile ben, Mehmet Selim Kiraz savcımıza Allah'tan rahmet diliyorum, geride bıraktıklarına sabırlar diliyorum" diye konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Isparta Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yeni binasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement