Isparta Köpeğin Rafta Duran Kitabı Ağzıyla Götürme Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Isparta Köpeğin Rafta Duran Kitabı Ağzıyla Götürme Anı Kamerada

Köpeğin rafta duran kitabı ağzıyla götürme anı kameradaISPARTA'da 'Gandalf' adlı sokak köpeğinin bir kitapçının önündeki rafta duran kitabı, ağzına alıp götürdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

15.12.2018 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köpeğin rafta duran kitabı ağzıyla götürme anı kamerada

ISPARTA'da 'Gandalf' adlı sokak köpeğinin bir kitapçının önündeki rafta duran kitabı, ağzına alıp götürdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün akşam Kutlubey Mahallesi'ndeki kitapçıda meydana geldi. Bölge esnafının 'Gandalf' adını verdiği sokak köpeği, bir süre önünde beklediği kitapçının rafında duran 'Mustafa Kemal' adlı kitabı ağzıyla alarak uzaklaşmaya başladı. O an içeride olan kitapçı Hasan Yırık durumu fark ederek köpeğin arkasından gitti ve kitabı geri aldı. Hasan Yırık, Önce kapının önüne yattı. Sonra bir şeylerle uğraşıyordu. En son kitabı ağzına almış yavaş yavaş götürüyordu. 'Gandalf' diye seslendim. Durdu, baktı. Sonra kuyruğunu sallaya sallaya geldi. Kitabı aldım dedi.

KAMERALARA YANSIDI

Köpeğin kitabı alıp uzaklaşma anı iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan ve izleyenleri gülümseten görüntülerde bir süre kitapçının önünde oturan köpeğin raftaki kitabı ağzına alıp uzaklaşması, ardından da kitapçının arkasından gitmesi yer aldı.

Isparta Köpeğin Rafta Duran Kitabı Ağzıyla Götürme Anı Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta Köpeğin Rafta Duran Kitabı Ağzıyla Götürme Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement