Isparta Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Isparta Protokolü Bayramlaştı

Isparta'da Kurban Bayramı dolayısıyla kent protokolü bayramlaştı.

21.08.2018 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da Kurban Bayramı dolayısıyla kent protokolü bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Isparta Öğretmenevinde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Programda, Vali Yardımcısı İsmail Akman, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşları üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Bayramlaşma sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Vali Yardımcısı Akman, tören sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların Türk milletinin örf, adet ve geleneğinde önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Kurban Bayramı'nın coşku içerisinde kutlandığını ifade eden Akman, "Isparta'da herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için trafik kontrollerini sıkı tutuyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli şekilde gittikleri yere ulaşması için trafik tedbirlerini arttırdık.. Vatandaşlarımızın arzuladığı şekilde bayram geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de bayramın kardeşlik ve dostluk olduğunu belirterek, bu bayramda Isparta halkıyla bir arada olmaktan dolayı mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

Bir gazetecinin ekonomide yaşanan son gelişmelere ilişkin sorusunu da yanıtlayan Gökgöz, Türkiye'nin ekonomik bir kıskacın içerisine alınmaya çalıştığını söyledi.

Bunu yapmaya çalışanların başaramayacağını belirten Gökgöz, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar başaramadıkları gibi bugün de başaramayacaklar. Bu topraklar içerisinde kardeşlik içerisinde yaşayan insanlar olarak ülkemiz içerisinde çakıl taşında gözleri olanların gözlerini oymak için buradayız. Hiçbir sorun ve problem yok. Bugün yaptıkları oyunda kendileri boğulacaktır. Birlik ve beraberliğimizin sayesinde bunun üstesinden geleceğiz."

Isparta İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ise Kurban Bayramı'nın islam dünyasına huzurlu ve barış dolu günler getirmesi temennisinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da bayramların birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Isparta Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement