Isparta Sidre'ye Yeni Park - Son Dakika
Güncel

Isparta Sidre'ye Yeni Park

Isparta Sidre\'ye Yeni Park

Isparta Belediyesi Sidre Mahallesi’nde çocuk oyun parkı ve dinlenme alanı yapımına başladı.

25.11.2018 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta Belediyesi Sidre Mahallesi'nde çocuk oyun parkı ve dinlenme alanı yapımına başladı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sidre Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden çocuk oyun parkı ve dinlenme alanında incelemelerde bulundu. Park alanını gezen Başkan Günaydın, "Geçen sene 17 parkımızın yapımını tamamlamıştık. Bu senede 10 adet parkımızın yapımı devam ediyor. Sidre Mahallemizde de park çalışmalarımız devam ediyor. Biz bir noktayı, yeri seçmiyoruz. Bütünlük içerisinde çalışıyoruz. Sidre Mahallemizin en uç noktasında bir oyun parkı kuruyoruz. Mahalle sakinlerimizin oturabilecekleri, güzel bir gün geçirebilecekleri bir park yapıyoruz. Bu parkımızda da yine gül ağırlıklı çalışma olacak. Artık şehrimizin her tarafını aynı zamanda gül ile doyuruyoruz desek doğrudur. Bununla bitmeyecek, gül dikimlerimiz bu sene bir milyona tamamlanacak. Bu senede 500 bin gül dikeceğiz. Yağmur, çamur, kış demeden tüm personelimiz çalışıyor. Belediyemiz çalışmayı ön plana alıyor. Yoğun bir çalışma yapıyoruz. Dere mahallesi ve üst bölümlerde de büyük parklar yapıyoruz. Çünür Yenişehir'de de 10 parkımıza başladık. Parklarımızın metrekareleri oldukça büyük. Isparta'mız yeşiller kenti olduğu gibi parkları bol olan kent de olacak. Bu kadar yeri yapmak önemli ama bir de asıl olan bu kadar yere sağlıklı olarak bakmak çok önemli" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Isparta Sidre'ye Yeni Park - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement