İsrail'de koronavirüs kaynaklı ikinci ölüm gerçekleşti - Son Dakika
Dünya

İsrail'de koronavirüs kaynaklı ikinci ölüm gerçekleşti

Koronavirüsün yayıldığı ilk aylarda hastalık görülmediği için komplo teorilerine konu olan ve hastalığı bilerek çıkardığı söylenen ülkelerden olan İsrail'de 4 gün arayla koronavirüs kaynaklı ikinci ölüm gerçekleşti.

24.03.2020 17:30  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'de 67 yaşındaki bir kadının hayatını kaybetmesiyle birlikte ülkede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı ikinci ölüm gerçekleşti. Hastalığın yayıldığı ilk zamanlarda İsrail'de vaka görülmemesi nedeniyle hastalığı ABD ve İsrail'in yaydığına yönelik komplo teorileri ortaya atılmıştı. Ülkede ilk ölüm ise 20 Mart'ta gerçekleşti.

BAŞKA BİR RAHATSIZLIK NEDENİYLE BAŞVURDU

Başkent Tel Aviv yakınlarındaki Holon kentinde bulunan Wolfson Tıp Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 teşhisi konulan kimliği belirtilmeyen 67 yaşındaki bir kadın hastanın hayatını kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, başka bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye başvuran söz konusu kadının yapılan tetkikler neticesinde Kovid-19 taşıdığının tespit ediliği ve durumunun kötüleşmesinin ardından yaşamını yitirdiği ifade edildi.

İsrail'de böylece koronavirüs kaynaklı ikinci ölüm kaydedilmiş oldu.

NE OLMUŞTU?

Batı Kudüs'te 20 Mart'ta 88 yaşındaki bir kişinin hayatını kaybetmesiyle ülkede Kovid-19 nedeniyle ilk ölüm gerçekleşmişti.

İsrail Sağlık Bakanlığı verilerine göre, ülkede tespit edilen koornavirüs vaka sayısı ise 1656'ya ulaştı.

İsrail\'de koronavirüs kaynaklı ikinci ölüm gerçekleşti
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İsrail'de koronavirüs kaynaklı ikinci ölüm gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Her Taşın Altı: Bu yahudiler siyonizme inanmış ve siyonizimle yaşıyor o yüzden her türlü pislik beklenir onlardan sizlerin komplo dedigi şeyleri onlar emin olun tasarlarlar.Çünki onların inanışına göre bu dünyada iki tip canlı var insanlar ve hayvanlar insan olanlar yahudiler hayvanlar bildigimiz hayvanlar bizler 3. ırkız onlara hizmet için yaratılmışız.Bu kafadaki adamlardan ne beklersin. 5 0 Yanıtla
  • Coronaeşitlik : Adalet işte kimse ABD İngiltere Çin Fransada İsrailde ki ölüme sevinemiyor Türkiyede böyle bir durum olmasa siz ozaman görürdünüz ahmakça yorumları 1 3 Yanıtla
  • Mert'i : Gebersin hepsi 2 1 Yanıtla
  • Komplokorono: Komplo teorilerini seven bir ulkeyiz 1 1 Yanıtla

Advertisement