İsrail Güçleri 4 Filistinli Öğrenciyi Yaraladı - Son Dakika
Dünya

İsrail Güçleri 4 Filistinli Öğrenciyi Yaraladı

İsrail Güçleri 4 Filistinli Öğrenciyi Yaraladı

Kudüs'te Filistinli göstericiler ile İsrail polisi arasında pazar günü başlayan çatışma bugün de şiddetlenerek devam etti.

24.07.2017 23:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kudüs'te Filistinli göstericiler ile İsrail polisi arasında pazar günü başlayan çatışma bugün de şiddetlenerek devam etti.

Mescid-i Aksa'nın girişine metal arama dedektörü yerleştirilmesini protesto eden Filistinli göstericilere İsrail polis ve askerinin müdahalesi sert oldu.

İsrail güçleri El-Bire kentinin girişindeki kontrol noktası yakınında gösteri yapan Filistinli üniversite öğrencilerine ses bombası ve göz yaşartıcı gazın yanı sıra gerçek ve plastik mermi kullanarak müdahale etti.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail askerlerinin 4 öğrenciyi gerçek mermiyle yaraladığı belirtildi.

Tel Aviv yönetimi kararına gerekçe olarak, geçtiğimiz hafta iki İsrail polisinin ölümüne yol açan silahlı saldırıyı gösteriyor. Ancak Filistinliler, bölgedeki kontrollerini her geçen gün sıklaştıran İsrail'in Mescid-i Aksa yetkililerinden bağımsız hareket etmesine tepkili.

Auteur:

Tags: Gepost: 24 juli 2017

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya İsrail Güçleri 4 Filistinli Öğrenciyi Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.

  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.


Advertisement