İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler

- İsrail'in Gazze'deki katliamına tepkiler Tepki için toplanan grup Grup adına basın açıklaması yapılması İsrail'in Gazze'deki katliamına tepkiler AĞRI - Ağrı'da, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamları protesto edildi.

18.05.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- İsrail'in Gazze'deki katliamına tepkiler

Tepki için toplanan grup

Grup adına basın açıklaması yapılması İsrail'in Gazze'deki katliamına tepkiler

AĞRI - Ağrı'da, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve İsrail'in Gazze sınırında Filistinlilere yönelik katliamları protesto edildi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) kampüsündeki Nurettin Atmaca Camisi'nde cuma namazı sonrası bir araya gelen öğrenci kulüpleri üyeleri, İsrail ve ABD aleyhine çeşitli pankart ve dövizler açtı.

Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan gruptakiler adına basın açıklaması yapan Üniversite Gençlik Kulüp Başkanı Abdulkadir Dırbo, İsrail'in 1948 yılında başladığı işgale, katliamlarla devam ettiğini ve bir terör devleti haline geldiğini söyledi.

İsrail'in Amerika ve emperyalist güçlerden aldığı destekle ramazan öncesinde büyük bir katliam daha gerçekleştirdiğini aktaran Dırbo, şöyle devam etti:

"Bu olaylar sırasında siyonizm tek ve gerçek olan kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Tüm dünyanın gözleri önünde yaşanan katliamlara halklar nezdinde tepki gösterilse de devletlerin duyarsız kalması tahammül edilemez noktaya gelmiştir. Mübarek kılınmış bir şehirde ve mabette İsrail'in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postallarla dolaşması en aşağılık davranıştır. Biran evvel İsrailli teröristlerin bölgeden uzaklaştırılması gerekmektedir."

Öğrenciler, basın açıklamasının ardından İsrail ve ABD aleyhine sloganlar atıp dağıldı.

İsrail\'in Gazze\'deki Katliamına Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'deki Katliamına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement