İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika
Yerel

İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi

Saldırılar, Bozüyük ilçesinde protesto etti.

19.07.2014 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının ardından başlattığı "kara harekatı" protesto edildi.

Öğle namazının ardından Kasımpaşa Merkez Cami bahçesinde toplanan ğrup, İsrail aleyhine slogan atarak, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Polisin güvenlik önlemi aldığı eylem sırasında gruptakiler, "Katil İsrail, Filistin'den defol", "Müslüman uyuma Gazze'ye sahip çık" sloganları attı.

Bilecik İHH Gönüllüsü Ahmet Kutlu, yaptığı konuşmada, İsrail terör devletine seslenerek, "bir gün gelecek ve Müslümanlar tekrar zulümleri durduracak güce erişecek ve o gün Müslümanlar sizin adalet anlayışınızdaki gibi hamile kadınları, kumsalda oynayan çocukları, camide ibadet eden yaşlıları değil, İslam adaletinin gereği olarak sadece suçlularınızı cezalandıracak" dedi.

"Kendimize, ailemize, özellikle çocuklarımıza, Gazze'de İsrail'in yaptıklarının, başka kıtalarda da diğer zalimlerin yaptıklarının unutturulmasına izin vermeyelim" diyen Kutlu, şöyle konuştu:

"Zulmün yıkılıp, dünyada tevhidin ve adaletin hakim olması için yaşadığımız bu zulümleri gelecek kuşaklara aktaralım. Sevgi ve barışın tüm dünyaya hakim olması için savaş severlerden daha fazla çalışalım. Siyonizme destek olacak her türlü ekonomik faydadan, harcamadan uzak duralım. Buradan hükümete ve muhalefete, ülkemizin yönetiminde söz sahibi olan tüm kesimlere sesleniyoruz. Bu katliama gösterdiğiniz tepki, hassasiyet gerçekten takdire şayan. Fakat sizden istediğimiz gerçek anlamda İsrail terör devletiyle milyar doları aşan ekonomik, askeri, kültürel ilişkileri kesmeniz."

Duanın ardından bir süre daha slogan atan grup, dağıldı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İsrail'in Gazze'ye Saldırılarının Protesto Edilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement