İsrail'in Tutuklulara Yönelik İnsanlık Dışı Uygulamaları İfşa Edilmeli" - Son Dakika
Politika

İsrail'in Tutuklulara Yönelik İnsanlık Dışı Uygulamaları İfşa Edilmeli"

Filistin Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti Başkanı İsa Karaki, binlerce Filistinlinin somut bir suçlama olmadan işgalci İsrail hapishanelerinde alıkonulduğunu belirterek, "Şu anda İsrail hapishanelerinde 6 binden fazla Filistinli tutuklu var.

18.11.2018 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filistin Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti Başkanı İsa Karaki, binlerce Filistinlinin somut bir suçlama olmadan işgalci İsrail hapishanelerinde alıkonulduğunu belirterek, "Şu anda İsrail hapishanelerinde 6 binden fazla Filistinli tutuklu var. Bu tutuklularla ilgili bir an önce çalışmalar yapılmalı, İsrail'in bu insanlara uyguladığı insanlık dışı uygulamalar tüm dünyaya ifşa edilmeli. Bu ifşa İsrail üzerinde bir baskı unsuruna dönüştürülmeli." dedi.

Uluslararası Filistin Medya ve İletişim Formu tarafından düzenlenen "Evrensel Medyada Filistin'in Geleceği" konulu konferans, İstanbul'da devam ediyor.

Konferansın ikinci günündeki "Filistin sorununun küresel söylemi" başlıklı panelde konuşma yapan Filistin Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti Başkanı İsa Karaki, İsrail'in uluslararası hukuka aykırı olarak Filistinlileri tutukladığını söyledi.

İsrail\'in Tutuklulara Yönelik İnsanlık Dışı Uygulamaları İfşa Edilmeli"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika İsrail'in Tutuklulara Yönelik İnsanlık Dışı Uygulamaları İfşa Edilmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement