İşsizlik Garson Genci Çatıya Çıkardı, Sokaktakiler Durup Onu İzledi - Son Dakika
Güncel

İşsizlik Garson Genci Çatıya Çıkardı, Sokaktakiler Durup Onu İzledi

İşsizlik Garson Genci Çatıya Çıkardı, Sokaktakiler Durup Onu İzledi

Bodrum'da işsizlik nedeniyle bunalıma giren garson genç, iki katlı bir iş yerinin çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulundu. Meraklı vatandaşlar durup onu izledi.

29.09.2014 18:34  Güncelleme: 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, işsizlik nedeniyle bunalıma giren 29 yaşındaki garson H.Y. iki katlı bir işyerinin çatısına çıkarak, intihar etmek istedi. Aralarında turistlerinde bulunduğu meraklı kalabalığın arasında polisin yaklaşık yarım saatlik çabası sonucu güçlükle ikna edilen H.Y., çatıdan indi.

"İŞ İSTEMEK AYIP MI?"

Bugün saat 16.00 sıralarında Kumbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'ndeki iki katlı bir işyerinin çatısına çıkan H.Y., "Bir aydır işsizim. Depresyon ilaçlarımı alamıyorum" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine çatıdaki H.Y.'yi farkedenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, H.Y.'yi çatıdan inmesi için ikna etme çalıştı. Ancak, H.Y., polislere direnip, "Daha önce garson olarak çalıştığım işyerine geldim. Ancak, beni işe almadılar. İşsizlikten çıldıracak duruma geldim. İş istemek ayıp mı? İlacımı bile alamaz durumdayım" dedi.

POLİSLER İKNA ETTİ

H.Y., zaman zaman eski patronuyla telefonda da görüştü. Polislerin, iş bulması için kendilerinin de yardımcı olacağını söylemesi üzerine yarım saat sonra ikna olan H.Y., çatıdan indi. Çatıdan indikten bir süre sonra tekrar çıkmaya kalkışması üzerine polis, H.Y.'yi kelepçelemek zorunda kaldı. H.Y., tedavisi için ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürülürken, polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Polisin ikna çabaları sırasında aralarında turistlerin de bulunduğu meraklı kalabalığın ise cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü almaya çalışması dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşsizlik Garson Genci Çatıya Çıkardı, Sokaktakiler Durup Onu İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • UKKUS;: Garson, işsiz hem de Bodrum gibi bir yerde. Hadi yaa. . . 6 3 Yanıtla UKKUS: Söz konusu işçi bir maden, bir tekstil işçisi değil. Ve de bildiğim kadarıyla Bodrum turistik bir yer olduğundan garsonlar da orada işsiz kalmışsa vay halimize demek istedim sadece. 0 0
  • HARUN: BİZDE DE CAMDA 1 AYDIR GARSON VE KOMİ ALINACAKTIR YAZIYOR. NERDEEEEE . 3 1 Yanıtla
  • ferhat yalçın: çalışan adam hiç bir yerde işsiz kalmaz bizde çalışıyoruz bunun ki keyfi birşey gibi bence 1 2 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): BODRUM DA GARSON OLARAK HEMDE İŞ BULAMIYOSA, YANDI GÜLÜM KETEN HELVA. . 0 2 Yanıtla

Advertisement