İstanbul 17 Ülkeden Yüzlerce Sporcu Kağıthane'de Kispet Giyecek - Son Dakika
Güncel

İstanbul 17 Ülkeden Yüzlerce Sporcu Kağıthane'de Kispet Giyecek

17 ülkeden yüzlerce sporcu Kağıthane'de kispet giyecekİSTANBUL, (DHA) ' KAĞITHANE Belediyesi bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası Türk Dünyası Fevzi Şeker Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası için basın toplantısı düzenledi.

06.09.2018 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 ülkeden yüzlerce sporcu Kağıthane'de kispet giyecek

İSTANBUL, (DHA) ' KAĞITHANE Belediyesi bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştireceği Uluslararası Türk Dünyası Fevzi Şeker Yıldızlar Serbest Güreş Turnuvası için basın toplantısı düzenledi. 17 ülkenin davet edildiği turnuvanın basın toplantısında 13 yaşında Türkiye 2018 Güreş Şampiyonu olan Ali Emirhan Tanrıver'in 'Dünya Güreş Şampiyonu olmak istiyorum' sözleri büyük alkış topladı.

Kağıthane Belediyesi Mesire Alanı Kır Kahvesi'nde düzenlenen basın toplantısına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Güreş Federasyonu As Başkanı Mustafa Çakır, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Uçar, Avrupa ve Dünya şampiyonlukları bulunan ve 49 yaşında hayatını kaybeden Fevzi Şeker'in eşi Kamer Şeker, Kağıthaneli sporcular ve vatandaşlar katıldı.

'SPOR, KİTLELERİ, ÜLKELERİ, İNSANLARI BİRBİRİNE YAKLAŞTIRIR'

Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç, genç yaşta Türkiye şampiyonu olan Ali Emirhan Tanrıver'ı tebrik ettikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'Çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin güvenli alanlarda yaşamlarını, sporlarını ve kültürlerini sürdürebilmeleri için yoğun bir emek sarf ediyoruz. Gelirlerimizin de yüzde 25'ini burada değerlendiriyoruz, spor alt yapısında büyük çalışmalar sürdürüyoruz. Örnek sporcularımızı da unutmayıp vefa duygusuyla onların anısına etkinlikler yapıyoruz. Spor çok önemlidir. Spor, kitleleri, ülkeleri ve insanları birbirlerine yaklaştıran en önemli etkinliklerden birisidir.'

'DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONU OLACAĞIM'

Şampiyon olmanın mutluluğunu yaşayan Ali Emirhan Tanrıver ise, 'Şu an yaşım yetmiyor ama gelecek yıllarda şampiyonluğa çıkmak için iznim olacak. Aslında çok zor dünya şampiyonluğuna çıkmak ama elimden gelen her şeyi yapacağım. Ülkem, belediyem, hocalarım, ailem ve kendim için çok çabalayıp dünya şampiyonu olacağım' dedi.

Dedesinin de güreşçi olduğunu dile getiren Tanrıver, dedesinin anısına sahip çıkarak güreşçi olacağını kaydetti.

İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen İstanbul Şampiyonasında 3'üncü olan genç güreşçi Enes Topal (13), ilk maçına çıktığında çok heyecanlandığını ve ileride güreş antrenörü olmak istediğini belirtti. Yusuf Ceylan (13) ise, gelecekte olimpiyat şampiyonu olmak istediğini söyledi.

Rusya, Bulgaristan, Makedonya, Moldova, Ukrayna, Azerbaycan, Irak, Gürcistan gibi ülkelerin katılacağı turnuva 8-9 Eylül 2018'de gerçekleştirilecek.

(FOTOĞRAF-GÖRÜNTÜ)

(Tür: İstanbul)

İstanbul 17 Ülkeden Yüzlerce Sporcu Kağıthane\'de Kispet Giyecek
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul 17 Ülkeden Yüzlerce Sporcu Kağıthane'de Kispet Giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TZOB Başkanı Bayraktar:
    09:37 TZOB Başkanı Bayraktar: "Gıda ürünlerinde artan taklit üreticilerimiz için ekonomik kayıplara sebep oluyor"

    Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, gıda ürünlerinde yaşanan taklit ve tağşiş konusunda uyarılarda bulundu. Bayraktar, taklit ve tağşişli ürünlerin ekonomik kayıplara ve ihracatın olumsuz etkilenmesine sebep olduğunu belirtti.

  • Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı
    09:34 Bitlis Kaymakamı Öğrencilerle İftar Yaptı

    Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Kadir Has Anadolu Lisesi yurdunda kalan öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Nurhalil Özçelik, samimi bir ortamda iftar yaptı. Kaymakam Özçelik, gençlerle sohbet ederek Ramazan ayının manevi atmosferini paylaştı ve tüm öğrencilere hayırlı ramazanlar diledi. Ayrıca, gençlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlayarak, geleceğe dair umutlarını paylaşıp, eğitim hayatlarında başarılar diledi.

  • Erzincan'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2023 yılında 274 bin 873 çağrı geldi
    09:33 Erzincan'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2023 yılında 274 bin 873 çağrı geldi

    Erzincan'da bulunan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne 2023 yılında toplam 274 bin 873 çağrı yapıldığı açıklandı. Bu çağrıların yüzde 15,58'i asılsız ihbar olarak kaydedildi. Müdür Metin Kuleli, asılsız ihbarların suç olduğunu ve cezalarının uygulandığını belirtti. Ayrıca vatandaşlardan yanlış yerlere çağrı yapmamaları ve asılsız ihbarlarla çağrı merkezini meşgul etmemeleri ricasında bulundu.

  • VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı
    09:33 VİOP'ta BIST 30 endeks kontratı yükselişle başladı

    Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) nisan vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yüzde 0,2 artışla azalışla 9.687,25 puandan başladı. Analistler, bugün yurt içinde uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise Avro Bölgesi ve Almanya'da ZEW ekonomik güven endeksi verileri ile ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıçlarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan endeks kontratında 9.600 ve 9.500 seviyelerinin destek, 9.800 ve 9.900 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    09:32 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin çeşitli suçlar işlediği tespit edildi.

  • Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi
    09:31 Bursa Harmancık'ta Geleneksel İftar Yemeği Düzenlendi

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği Harmancık'ta gerçekleşti. Harmancık Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine 2 bin 500 kişi katıldı. Yoğun katılımdan dolayı cadde trafiğe kapatılarak masalar kuruldu. İftar programına Bursa Ak Parti Milletvekili Osman Mesten, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Mesten, muhtarlar ve Harmancıklı vatandaşlar katıldı. Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, memnuniyetini belirterek hayırsever destekleriyle iftar çadırının her gün hizmet verdiğini ve katılımcılara teşekkür etti. Etkinlikte Hacivat Karagöz gösterisi de yapıldı.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti
    09:29 Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret etti

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, turistik çarşılar ve Balık Hali esnafını ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu ve yapacakları yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti
    09:29 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Tarsus'ta esnafı ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus ilçesinde Kırklar Pazar Yeri'ni ve Atatürk Caddesi esnafını ziyaret etti. Seçer'e yoğun ilgi gösterildi ve vatandaşlar desteklerini dile getirdi. Ziyaret sırasında vatandaşlara hizmet broşürü, pazar çantası ve oyuncak dağıtıldı.

  • Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi
    09:29 Anka Haber Ajansı 19 Mart Salı Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 19 MART SALI GÜNDEMİ


Advertisement