Hrant Dink Davasında, Fetullah Gülen İçin Yakalama Kararı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Hrant Dink Davasında, Fetullah Gülen İçin Yakalama Kararı Çıktı

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile dönemin ünlü savcı, polis ve gazetecileri için yakalama kararı çıkardı.

22.03.2017 15:47  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler Faruk Mercan, Ekrem Dumanlı ve Adem Yavuz Arslan ile avukat Halil İbrahim Koca hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.

TUTUKLAMAYA YÖNELİK YAKALAMA KARARI TALEP EDİLMİŞTİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Gökalp Kökçü tarafından yürütülen Dink cinayetine ilişkin soruşturma çerçevesinde, Gülen, Öz, Mercan, Dumanlı, Arslan ile Koca hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması talebi hakimlikçe değerlendirildi.

HAKİMLİK TALEBİ KABUL ETTİ, YAKALAMA KARARI ÇIKARDI

Talebin kabulüne karar veren İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, tüm şüphelilerin adreslerinin tespitinin mümkün olmadığı, tüm aramalara rağmen şüphelilere ulaşılamadığı, kendilerine çağrı yapılamadığı gerekçesiyle haklarında ayrı ayrı tutuklamaya yönelik yakalama kararının çıkarılmasına hükmetti.

Hrant Dink Davasında, Fetullah Gülen İçin Yakalama Kararı Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hrant Dink Davasında, Fetullah Gülen İçin Yakalama Kararı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement