İstanbul'a kar yağdı, yollar boş kaldı - Son Dakika
Genel

İstanbul'a kar yağdı, yollar boş kaldı

İstanbul'a kar yağdı, yollar boş kaldı Boş kalan yollar havadan görüntülendi İstanbul'da hafta ortasından itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok sürücü otomobilleri ile trafiğe çıkmayınca yollar boş kaldı.

13.03.2022 08:55  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'a kar yağdı, yollar boş kaldı

Boş kalan yollar havadan görüntülendi

İSTANBUL - İstanbul'da hafta ortasından itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok sürücü otomobilleri ile trafiğe çıkmayınca yollar boş kaldı. Hafta sonu olması nedeniyle otobüs, metrobüs duraklarında işe gidenlerin olduğu görülürken, boş kalan E5 Karayolu havadan görüntülendi.

İstanbul'da perşembe günü başlayan kar yağışı kentin birçok noktası adeta beyaz örtüye büründü. Kar yağışı nedeniyle birçok sürücü otomobilleri ile trafiğe çıkmayınca yollar boş kaldı. E5 Karayolu Cevizlibağ mevkii Ankara ve Edirne istikametinde az sayıda aracın yollarda olduğu görüldü. İşe gitmek isteyen vatandaşlar toplu taşıma kullanırken, üst geçitlerde ve otobüs duraklarında yoğunluk yaşanmadı. Az sayıda aracın yollarda olduğu E5 Karayolu Cevizlibağ mevkii Ankara ve Edirne istikameti dron ile havadan görüntülendi.

Öte yandan Bahçelievler Belediyesi ekiplerinin kar nedeniyle tuzlama ve temizlik çalışması yaptığı görüldü.

İstanbul\'a kar yağdı, yollar boş kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel İstanbul'a kar yağdı, yollar boş kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement