İstanbul Barosunda Değişim Rüzgarı - Son Dakika
Advertorial

İstanbul Barosunda Değişim Rüzgarı

İstanbul Barosunda Değişim Rüzgarı

Ekim ayındaki İstanbul Barosu Seçimlerinin iddialı ismi Avukat Hakları Grubu Başkan Adayı Av. Gökhan AHİ; "İstanbul Barosu tarihinin en renkli ve en çekişmeli seçimine yaklaşılırken, Baro'da yılların statükosunu değiştirecek tek ekip, Seçimin gizli Favorisi Avukat Hakları Grubu'dur. Hazır olun 21 Ekim'de Yeni Nesil Baro Geliyor." dedi.

09.10.2018 11:28  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

100 Günlük Eylem Planı

Av. Gökhan AHİ, Baro Tarihinde bir ilk olarak seçildiği takdirde uygulayacağı ve birçoğu kanun değişikliği bile gerektirmeyen 100 Günlük Acil Eylem Planı'na değindi:

Avukata karşı Şiddetin önlenmesi adına acil durumlar için Baro Operasyon Merkezi'nin kurulması, -Yabancı Danışmanlık Ofisleri ile Mücadele Eylem Planının oluşturulması, -CMK ve Adli Yardım Ücretlerinin Banka üzerinden hızlıca tahsili için gerekli girişimlerin sağlanması, -Hasar Şirketleri, Komisyoncular ve Arzuhalcilerle Mücadele İçin Adliye Avukat Timlerinin oluşturulması, -Tapu ve Sigorta İşlemlerinin Sadece Avukatla Yürütülmesi için gerekli girişimlerin sağlanması, -AŞ Avukat bulundurma zorunluluğu hususunda İTO ile protokol yapılması, -TBMM İstanbul Barosu Daimi Temsilcisi ataması ile Yasama Faaliyetlerine tam katılım ve erişim- Reklam yasağına ilişkin hükümlerin sert bir biçimde uygulanması.

Avukatlar Denenmişi Denemeyecek

Başkan adayı Av. Gökhan AHİ : ''Önce Avukat Hakları diye yola çıkarak son iki yıldaki hukuk politikaları ile diğer aday gruplardan farkımızı ortaya koyduk. Baroda yönetime aday olan diğer tüm grupların birtakım siyasi angajmanları var, kimileri ise uzun yıllardır Baro Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği gibi görevlerde yer alarak yeni bir umut ve değişimin adresi olmaktan oldukça uzaklar. Avukat Hakları Grubu olarak, tüm siyasi görüşlere açık olduğumuz gibi Avukatları kamplara bölmeyerek, iddialı Hukuk Politikaları ile Baroyu Türkiye'nin en güçlü Sivil Toplum Kuruluşu yapacağız.'' Dedi.

21 Ekim Akşamı Değişim Başlayacak

Av. Gökhan AHİ son olarak: Bu yılki baro seçimleri İstanbul Barosu tarihinin en çekişmeli seçimleri olacak. İstanbul Barosu'nun 41.000 üyesi içinde 10 yılı doldurmamış Genç Avukatların sayısı 21.000 ve ilk defa çoğunluktalar. Seçimde en genç ve en dinamik Yönetim Kurulu adaylarına sahip grubuz bununla birlikte deneyimli Delege listemizle baroyu tekrar çalışır hale getireceğiz.

Biz Avukat Hakları Grubu olarak gerek kamuoyu yoklamalarında gerekse de yüz yüze görüşmelerde, telefon ve e-mail yolu ile binlerce Avukatla görüştük. Başta gençler olmak üzere her yaştan ve her görüşten meslektaştan oy aldığımızı belirledik. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bugün itibariyle 9.000 oya ulaştık. Baro Seçimlerini kazanmaya oldukça yakınız, 21 Ekim akşamı Haliç'te Yeni Nesil Baroyu ilan ediyoruz.

Değişimi Barodan başlatacağız hazır olun! dedi.

Av. Gökhan AHİ - Avukat Hakları Grubu

İstanbul Barosu Başkan Adayı

Son Dakika Advertorial İstanbul Barosunda Değişim Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement