Tehditler savurdukları taksici, öyle bir şey yaptı ki! Linç edildiler - Son Dakika
Güncel

Tehditler savurdukları taksici, öyle bir şey yaptı ki! Linç edildiler

Sultangazi'den taksiye binen ve uyuşturucu madde etkisinde olduğu ileri sürülen 3 şahıs, taksiciden Arnavutköy'deki tenha bir alana sürmesini istedi. Taksi şoförü, "Tüm gün bize çalışacaksın, paranı bize vereceksin" diyen şüphelileri, görev yaptığı durağa götürdü. Şüpheliler duraktaki taksiciler tarafından tekme tokat dövülürken, o anları iş yerindeki güvenlik kamerası anbean kaydetti.

21.03.2023 07:10  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akşam saatlerinde Sultangazi Habipler Mahallesi'nde taksiye binen 3 kişi, taksiciye Arnavutköy'deki tenha bir alana gitmesini istedi.

"TÜM GÜN BİZE ÇALIŞACAKSIN"

Uyuşturucu madde etkisinde oldukları iddia edilen şüpheliler, taksinin şoförüne, "Tüm gün bize çalışacaksın, paranı bize vereceksin" dedi. Taksi şoförü ise gasbedileceğini düşünerek telsizle arkadaşlarına mesaj gönderdi.

TAKSİ DURAĞINDA MEYDAN DAYAĞI ATTILAR

Duraktaki arkadaşları ile telefonla irtibat kuran taksi şoförü, daha sonra şüphelileri duraktaki arkadaşları ile görüştürdü. Bu görüşmeler sürerken taksici şüphelileri de durağa kadar getirdi. Taksi durağa gelir gelmez çevresini saran taksiciler, şüphelileri araçtan indirerek tekme tokat dövdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

"ONLAR DÜŞÜRMEDEN BİZ ONLARI TUZAĞA ÇEKTİK"

Aynı durakta çalışan taksi şoförü Ali Yıldız, "Bugün taksimize binen 3 kişi, araçta gelirken farklı konuları açarak arkadaşımızı tehdit ediyorlar. Şoför arkadaşımız, yolcuya çaktırmadan başka bir arkadaşımıza haber verince; biz kendi aramızdaki sistemden irtibat sağlayarak, kendi aramızda plan yaparak onları tuzağa düşürdük. Burada kendileri ile konuşmaya çalıştık. Kabul ettiler ama şaka yaptıklarını söylediler. Bu şekilde şaka olmayacağını düşündük ve kişiler kendinde değildi, arkadaşımıza zarar verebilirlerdi. Bizim başımıza sıklıkla bu şekilde olaylar geliyor. Gasp girişimlerinde şoför arkadaşlarımız ciddi şekilde yaralanabiliyor. Bu nedenle onlar tuzağa düşürmeden, biz onları tuzağa çektik. Onları etkisiz hale getirerek polislere teslim ettik" dedi.

Tehditler savurdukları taksici, öyle bir şey yaptı ki! Linç edildiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tehditler savurdukları taksici, öyle bir şey yaptı ki! Linç edildiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Omer Akin: Yanlış yapmış taksici arkadaşlar.direk polise teslim etmeleri gerekirdi. 10 167 Yanıtla TC Tabak: şu oylamaya bakmak lazım. Adalete inanamayanlar ne kadar coğalmış, geldigimiz nokta belli. Allahın adaleti her yarattığına eşittir. Kul adaleti ile kıyaslanamaz.... 1 0
  • Yasin Zandolu: Çok iyi yapmışlar hatta kemiklerini kırıp komalık etselerdi polise verseler serbest kalcaklar çok iyi olmus 63 1 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement