İstanbul, Bonds&Loans Ödülleri'ni Kazanan Şirketler Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

İstanbul, Bonds&Loans Ödülleri'ni Kazanan Şirketler Belli Oldu

STAR Rafineri, Mersin ve Türk Hava Yolları 2014 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri'ni kazananlar arasında yer alıyor

13.11.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Global Financial Conferences Türkiye Bonds & Loans Ödülleri gecesinde En İyi ProjeFinansmanı, En İyi Ticari Finansman ve En İyi Sendikasyon Kredisi kategorilerinde 3 ödülü de kazanarak en çok ödül kazanan şirket oldu.

Ödül kabulündeki konuşmasında SOCAR Finans Kurulu Başkanı Teymur Abasguliyev, "Bonds & Loans Ödülleri'nde finansal işlemlerimizle en fazla ödül kazanan şirket seçildiğimiz için memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Ödül kazanan diğer finansal işlemler arasında; Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. 'En İyi Uluslararası Bono İşlemi', Kuveyt Türk 'En İyi İslami Sermaye Pazarları İşlemi', KARSAN 'En İyi Yerel Bono İşlemi' ve Türk Hava Yolları 'En İyi Yapılandırılmış Finansman Anlaşması' yer alıyor.

'En İyi Uluslararası Bono İşlemi' ödülünü kazanan Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş'nin Genel Müdürü Hakkı Taş ödüllerin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek; "En İyi Uluslararası Bono Ödülü'nü kazanmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin en önemli iş adamlarının katılımıyla gerçekleşen ödül törenindeki açılış konuşmasını video yayını ile yapan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 2008 yılından itibaren Türkiye sermaye pazarının etkileyici bir büyüme kaydettiğini belirtti ve pazarın desteklenmesi için hükümetin attığı adımların altını çizdi.

GFC- Global Financial Conferences İcra Kurulu Üyesi Alex Johnson ise yaptığı konuşmada; "Bu ödül gecesinde Türkiye'deki sermaye pazarının kısa bir zaman içindeki etkileyici gelişimi kutlanıyor" dedi.

Ödülleri sahiplerine teslim edenler arasında: Chris Wrenn (Blackrock), Craig Botham (Schroders), Didem Gordon (Ashmore), Sean Hanafin (Standard Chartered), Dominique Cardineau (Fleetcorp), Sharif Eid (Franklin Templeton) and Seda Yalçın (Weber Shandwick) gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul, Bonds&Loans Ödülleri'ni Kazanan Şirketler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement