İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlıklar Başladı! - Son Dakika
Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlıklar Başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu için hazırlıklar başladı. Bina çevresine güvenlik önlemleri artırılırken, içeride ise devri teslim hazırlık yapılıyor.

17.04.2019 17:45  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye binasında devir teslim için hazırlıklar başladı. Bina çevresine güvenlik önlemleri artırılırken, içeride ise devri teslim hazırlık yapılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, <a class='keyword-sd' href='/ekrem-imamoglu/' title='Ekrem İmamoğlu'>Ekrem İmamoğlu</a> İçin Hazırlıklar Başladı!

DEVİR TESLİM GERÇEKLEŞTİRİLECEK

CHP'nin hem eski hem de yeni meclis üyeleri Ekrem İmamoğlu'nu karşılamak için İstanbul Büyükşehir Belediye binasına geldi. CHP'nin eski İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever yapılan hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Eski ve yeni meclis üyelerinin İmamoğlu'nu karşılayacaklarını söyleyen Gülsever, "Mevlüt Uysal ile görüşüldü. Ekrem İmamoğlu'nun gelişine denk gelen saatte burada olacak. İmamoğlu burada önce eski ve yeni CHP'li meclis üyelerine teşekkür konuşması yapacak. Daha sonra Uysal'ı makamında ziyaret edecek ve devir teslim gerçekleştirilecek." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlıklar Başladı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlıklar Başladı!

Son Dakika Politika İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, Ekrem İmamoğlu İçin Hazırlıklar Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement