İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 6 İmza - Son Dakika
Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 6 İmza

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nda yeni sezon öncesi kadro çalışmaları sürerken, 6 oyuncuyla sözleşme imzalandı.

04.06.2018 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı'nda yeni sezon öncesi kadro çalışmaları sürerken, 6 oyuncuyla sözleşme imzalandı.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Efeler Ligi'nde sezonu 3. olarak tamamlayarak CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı elde eden voleybol takımının, iç transferde Murat Yenipazar, Özkan Hayırlı ve Serhat Coşkun, dış transferde ise Metin Toy, Gökhan Gökgöz ve Uğur Güneş'le mukavele yaptığı belirtildi.

Cebeci Spor Kompleksi'nde kulüp başkanı Celalettin Deniztoker ile voleybol şube sorumlusu Murat Karakaya'nın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, sözleşmeleri yenilenen isimlerden Murat Yenipazar ve Serhat Coşkun'la 1'er yıllık, takım kaptanı Özkan Hayırlı'yla ise 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Öte yandan, Fenerbahçe'den alınan milli takımın pasör çaprazı Metin Toy, Arkas Spor'dan transfer edilen milli takımın smaçörü Gökhan Gökgöz ve Maliye Piyango'dan transfer edilen orta oyuncu Uğur Güneş'in 2'şer yıllık sözleşmelere imza attıkları paylaşıldı.

Deniztoker: "Tamamen yerli ve milli"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bakanı Celalettin Deniztoker, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda tamamen yerli ve mili bir kadroyla mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

A Milli Voleybol Takımı oyuncuları Burak Güngör, Murat Yenipazar, Metin Toy ve Gökhan Gökgöz'un kadrolarında yer aldığını aktaran Deniztoker, şunları kaydetti:

"Lig tarihinde bir ilke imza atarak, tamamen yerli bir kadro ile şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Bu durum, milli takım için de iyi olacak. Oyuncularımız bir arada oynamanın avantajıyla, ay-yıldızlı renklere daha iyi hizmet edebilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da 6 İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement