İstanbul Cevahir AVM 2013 Hermes Awards'a Damgasını Vurdu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Cevahir AVM 2013 Hermes Awards'a Damgasını Vurdu

İstanbul Cevahir AVM 2013 Hermes Awards\'a Damgasını Vurdu

"Hermes Creative Awards"da: Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor ve Hepsi Benim projeleri ile 4 farklı kategoride yarışmanın en büyük ödülü olan 4 Platin kazandı.

09.05.2013 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl pazarlama iletişimi alanında dünyanın en seçkin ve yaratıcı projelerinin seçildiği Hermes Creative Awards yarışmasında İstanbul Cevahir: "Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor" ve "HepsiBenim" projeleri ile yaklaşık 5.600 uluslararası proje arasından seçilerek yarışmanın en büyük ödülü olan 4 Platin ödülüne layık görüldü. Cevahir AVM, 4 Platin ödülü ile 2013 Hermes Awards'a damgasını vurarak kurumsal sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler ve sosyal medya alanındaki başarılarına yenilerini ekledi.

2 Proje 4 Platin Ödülü

Cevahir AVM, Türkiye'de bir ilk olan "Cevahir AVM Cevherlerini Arıyor" sosyal sorumluluk projesi ile genç yeteneklere kapılarını açarak; yazarlık, senaristlik ve yönetmenlik yeteneği olan gençlere usta eğitmenler tarafından eğitim imkânı sundu. Eğitim sonunda genç yetenekler tarafından Cevahir AVM'nin kitabı yazıldı ve filmi çekildi. Cevahir AVM, bu proje ile Hermes Awards yarışmasında Halkla ilişkiler ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk alanlarında 2 "Platin Ödülü" kazandı.

Cevahir AVM, alışveriş tutkunlarına "blogging, gamification" ve QR kod gibi tekniklerle online ve offline platformda farklı bir deneyim yasatmayı hedefleyen Hepsi Benim projesi ile de Sosyal Medya alanında Tüketici Katılım Kategorisi ve Çok Yönlü Proje Geliştirme Kategorisinde 2 "Platin Ödülü" kazandı.

İletişim Devlerinin Ödülü Hermes

İletişim dünyasının en önemli ödülleri arasında gösterilen Hermes Awards: Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP- Association of Marketing and Communication Professionals)tarafından dünyadaki en seçkin ve yaratıcı projeleri seçmek ve yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika'da düzenleniyor. Yarışmaya her yıl kurumsal pazarlama, iletişim birimleri, reklam ajansları, halkla ilişkiler şirketleri, prodüksiyon firmaları gibi pek çok kurum katılıyor. Hermes Creative Awards yarışmasında İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi 4 farklı kategoride Hermes ödülleri arasında en büyük ödül sayılan 4 adet "Platin Ödülü" kazanarak alanındaki başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul Cevahir AVM 2013 Hermes Awards'a Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement