Türkiye'nin Konuştuğu Kazanın Dehşet Verici Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Konuştuğu Kazanın Dehşet Verici Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul D-100 yolunda geçtiğimiz gün yaşanan dehşet verici trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı. Kaza yapan araçlarının arkasında bekleyen iki kadın, süratle gelen aracın altında kalmış ve ağır yaralanmıştı.

23.04.2019 10:08  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul D-100 Karayolu'nda kaza sonrası araçlarının arkasında duran 2 kadına otomobilin çarptığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Kaza geçtiğimiz Cuma günü sabah saatlerinde D-100 Karayolu Bahçelievler mevkii Şirinevler istikametinde meydana geldi. Sultan Özdemir direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazayı yara almadan atlatan Özdemir ve yanındaki Fatma Zehra Kılıç orta şeritte duran araçtan indi. Yanlarında reflektör yada başka bir uyarıcı levha olmadığı için kadınlar diğer araçların kendi otomobillerine çarpmaması için otomobillerinin arkasına geçti. Sürücüleri uyarmak için otomobillerinin arkasında bekleyen iki kadına, Armağan Eryılmaz'ın kullandığı araç çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ağır yaralanan kadınlar için ambulans çağrıldı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Olay yerine gelen polis ekipleri sürücü Armağan Eryılmaz'ı gözaltına alarak polis merkezine götürürken, ağır yaralanan ve durumlarının ciddi olduğu öğrenilen Sultan Özdemir ve Fatma Zehra Kılıç ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Kazanın güvenlik kameraları ortaya çıktı. Görüntülerde hasarlı aracın arkasında bekleyen iki kadın görülüyor. Bir süre sonra arkadan gelen bir araç önce kadınlara sonra araca çarpıyor. Sürücü hemen aracından inerek kadınlara yardım etmeye çalışıyor.

Türkiye\'nin Konuştuğu Kazanın Dehşet Verici Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Konuştuğu Kazanın Dehşet Verici Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Muhalif: Buradaki suç 2 kadındadır çünkü yolun ortasında direk gibi beklersen olacağı bu,şayet arıza yaptıysa aracın güvenlik önlemlerini almalısın trafiği yavaşlatmalısın aksi taktirde Olacaklara katlanmalısın,zaten bu ülkede kadınların yarısı kusurlu araç kullanıyor,bence ekmeğin peşinden koşan ticarilerin veya otobanda telefon kullananların değilde bu tarz araç kullanan kadınlar trafikten men edilmeli suçsuz insanlarında başını yakıyorlar 17 5 Yanıtla
  • Dr agon: Kadınların yarısı değil,90 ı kusurlu araç kullanıyor.. Yollar sadece onların gibi kullanıyorlar,sonrada insana hakaret bile ediyorlar... Acilen kadınların ıslah edilmesi gerek.. Yoksa bunların yetiştirdiği nesilden ancak köle olur... Gerçekler acıdır.. çok acil yasaların tekrar düzenlenmesi gerek..yoksa herşey için çok geç olacak.. 16 3
  • abc: 4 lüleri yakmışlar napsın daha, sürücüler mal gibi telefona bakıyor trafikte yazık 6 13 Yanıtla
  • Realist: Kayseri de karar vermisler 80 bin metre kare alani Cami icin ayirmislar, 20 bin metrekare alani da okul icin ayirmislar.. Biz egitim sart dedikce herifler cami dikiyor... 11 8 Yanıtla
  • ABC : Dörtlü yakma ile olurmu insan yolun kenarında kaza yapan arabanın 50 mt gerisinde durup gelen araçların yavaşlamasını sağlamalıdır. İki bayanda hatalı gelen araçlara arkasını dönmek tehlikeli . 15 2
  • Kamil: Bu milletin bu zeka seviyesinden bir üst seviyeye yükselmesi için en az 500 sene var. Şu an sığırlık mertebesindeler. 500 sene sonra ilk insan halini alabilirler. 12 4 Yanıtla
  • zerrenur: orada durmayıp yola devam etmeye çalışan servis şöförünün inşallah eşinin dostunun başınada aynı kaza denk gelir. 4 11 Yanıtla
  • İSLAM DEVLETİNDE YAŞIYORSUN: İman olmadıktan sonra eğitim için çırpınmanız ayrı bi yobazlık. Burası İSLAM devleti beğenmiyorsanız ermeni toprakları size sonuna kadar açık. 3 10
  • Dr agon: 4 lüleri yakınca herşey halloluyor zaten... İşte senin gibiler yüzünden bunlar oluyor... Kıyafeti düzgün, aklı karışık insanlar sizii.. Hep haklı oldugunuzu savunup, Mahfettiniz toplumumuzu.. 10 0
  • Harun06: Haklısın lakin, arkada bekleyip işaret vereceklerine, kadınlar çeneye dalmış gibi görünüyor... İki tarfta da suç var geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. 6 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti
    10:10 Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti

    Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Ukrayna Yardım Fonu'nun oluşturulmasını onaylayarak bu fona 5 milyar euro tahsis etti. Karar, AB Dışişleri Konseyi toplantısında alındı ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne askeri ekipman ve eğitim yoluyla destek sağlanmasını amaçlıyor. AB, Rusya-Ukrayna çatışmasının başlamasından bu yana Ukrayna'ya 138 milyar eurodan fazla destek verdi veya taahhüt etti.

  • Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı
    10:10 Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri, motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenledi. Etkinlikte, koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, geçiş hakkı ve önceliği, sağa ve sola dönüş kuralları gibi temel trafik kuralları anlatıldı. Jandarma ekipleri, bilgilendirici broşürler dağıtarak vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

  • Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    10:09 Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Elazığ'ın Bosna Hersek Bulvarı'nda meydana gelen kazada, bir pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobil sürücüsü sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:07 Tekirdağ'da Tefecilik ve Nitelikli Yağma Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, tefecilik ve nitelikli yağma suçlarıyla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir tabanca, bir pompalı tüfek, mermiler ve diğer suç unsurları ele geçirildi.

  • Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi
    10:06 Karamürsel'de Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Programı Düzenlendi

    Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

  • Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı
    10:06 Sakarya'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı

    Sakarya'nın Karasu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda jandarma ekipleri tarafından 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda ise 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 mililitre sıvı amfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet cep telefonu, 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi.

  • Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu
    10:06 Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, esnaf ziyaretlerinde bulundu

    AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'de esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Yıldırım, vatandaşlarla sohbet etti ve isteklerini dinledi.

  • Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: Zanlı gözaltına alındı
    10:05 Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonu: Zanlı gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, evinde ruhsatsız tabanca ve 3 tüfek ele geçirilen zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılığıyla uğraşan şüphelinin müşteri arayışında olduğunu tespit etti. Zanlının ikametine düzenlenen operasyonda, ruhsatsız tabanca ve 3 tüfek ile birlikte 70 fişek ve 150 mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli jandarmaya teslim edildi.

  • BIST 100 Endeksi Güne Düşüşle Başladı
    10:03 BIST 100 Endeksi Güne Düşüşle Başladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,18 düşüşle 8.702,35 puandan başladı. Açılışta BIST 100 endeksi, önceki kapanışa göre 15,77 puan ve yüzde 0,18 değer kaybederek 8.702,35 puana indi. Bankacılık endeksi ve holding endeksi yatay seyretti. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,55 ile turizm, en çok kaybettiren ise yüzde 0,85 ile ticaret oldu. Dün satıcılı bir seyir izleyen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,25 değer kaybıyla 8.718,11 puandan tamamladı. Küresel piyasalarda, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) yaklaşık 10 yılın ardından negatif faiz dönemine son vermesiyle fiyatlamalar zorlaşmaya devam ederken, yarın ABD Merkez Bankası'nın (Fed) açıklayacağı para politikası kararları öncesi yoğun makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odağında bulunuyor. Analistler, bugün yurt içinde uluslararası yatırım pozisyonu, yurt dışında ise Avro Bölgesi ve Almanya'da ZEW ekonomik güven endeksi verileri ile ABD'de inşaat izinleri ve konut başlangıçlarının takip edileceğini belirterek, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 8.700 ve 8.600 seviyelerinin destek, 8.800 ve 9.000 puanın direnç konumunda olduğunu kaydetti.


Advertisement