İstanbul'da 1 Milyon Dolarlık Şantaj Yapan Kadın ve Sevgilisi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 1 Milyon Dolarlık Şantaj Yapan Kadın ve Sevgilisi Yakalandı

Irak uyruklu bir müteahhit 3 yıl boyunca birlikte olduğu kadından ayrılmak istedi. Bunun üzerine kadın ve sevgilisi iş adamını arayarak ilişki görüntülerini yayınlama tehdidiyle 1 milyon dolar istedi.

08.08.2018 14:23  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak uyruklu bir müteahhit 3 yıl boyunca birlikte olduğu kadından ayrılmak istedi. Bunun üzerine kadın ve sevgilisi iş adamını arayarak ilişki görüntülerini yayınlama tehdidiyle 1 milyon dolar istedi. İş adamının polise şikayette bulunması üzerine kadın ve sevgilisi Marmaris'te tatil yaparken yakalandı. Kadının telefonundan ise çok sayıda kişiyle birlikte olduğu cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıktı.

TANIMADIĞI BİR KİŞİ DAHA PARA İSTEDİ

Irak'ta müteahhitlik yapan 52 yaşındaki A.A.H., 28 yaşındaki Roa'a W. ile 3 yıl boyunca birlikte oldu. Ancak aralarında yaşanan problemlerden dolayı iş adamı geçtiğimiz Haziran ayında kadından ayrılmak istedi. Adamın isteğini kabul etmeyen kadın, elinde birlikte olduklarına dair görüntüler olduğunu söyleyerek para istedi. Bunun üzerine iş adamı farklı tarihlerde 50 bin 500 dolar verdi. Para vermesinin ardından iş adamını tanımadığı bir kişi aradı ve elinde görüntüleri olduğunu söyleyerek 40 bin dolar istedi.

 <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'da 1 Milyon Dolarlık Şantaj Yapan Kadın ve Sevgilisi Yakalandı

"BEN SANA YALNIZ GEL DEDİM, BANA 1 MİLYON DOLAR VERECEKSİN"

Kadının İstanbul'da olduğunu öğrenen iş adamı, kardeşini şehre göndererek avukatıyla suç duyurusunda bulunmasını istedi. Şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, harekete geçti. İş adamının kardeşiyle irtibata geçen polis, banka hesabına para gönderilmemesini ve buluşma ayarlaması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine iş adamının kardeşi şahıslarla Mecidiyeköy'de bir AVM'de buluştu. Ancak şahıslar, iş adamının kardeşinin birkaç kişiyle gelmesi nedeniyle parayı almadan kaçtı. Randevu yerinden ayrılan kişi daha sonra tekrar arayarak, "Ben sana yalnız gel dedim. Sen adamlarınla gelmişsin. Çok öfkeliyim. Bana 1 milyon dolar vereceksin" diyerek telefonu kapattı.

İstanbul'da 1 Milyon Dolarlık Şantaj Yapan Kadın ve Sevgilisi Yakalandı

BİR ÇOK ERKEKLE GÖRÜNTÜSÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Araştırmaları derinleştiren polis, kadının ve sevgilisinin Marmaris'te bir otelde kaldıklarını tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda Muğla'ya giden polis ekipleri, ikisini birden otelden çıkarken gözaltına aldı. Yapılan aramada üzerlerinde iş adamını arayarak şantaj yaptıkları telefon da bulundu. Telefon incelemesinde Roa'a W.'nin çok sayıda erkekle birlikte olduğu cinsel içerikli görüntülere de ulaşıldı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul\'da 1 Milyon Dolarlık Şantaj Yapan Kadın ve Sevgilisi Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 1 Milyon Dolarlık Şantaj Yapan Kadın ve Sevgilisi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • .....: Edep edep edep yaz ayı gelince çıplaklık artıyor...Niye yapıyorsunuz günahtır böyle şeylerden uzak durun...Eline 'ne geçti 26 13 Yanıtla
  • ........: Yarın AHİRET gününde allah'a HESAP verirken 'ne yapacaksın 27 9 Yanıtla
  • Cabbar : Ayrıca parası çok olup da nasıl harcıyacağını bilmeyen zamparalarda da hep hovardalık yapacaklarına biraz da fakir fukara lara yardım etseydi belki bunlar başına gelmezdi 30 1 Yanıtla
  • Dinadamı: Bu iş büyük haramdır. Cezası şeriat ile verilmelidir. Kadın taşlanmalı,adam falakaya yatırılmalıdır .Aksi taktirde sıkıntı büyük olur. 8 21 Yanıtla Dinadamı: Bana olan bir durum yok. Ama inanmayan ve emirlere uymayanlara olacak olan sıkıntı bellidir. 3 1 Dinadamı: Kralına Maden Suyu: ;Hayır değildir neden olsun ki? 0 0
  • ......: Utanın utanın allah'tan korkun tevbe edin BU görüntüler rezillik diz boyu 20 4 Yanıtla
  • AKP: zina da idam şart 16 8 Yanıtla
  • Adanali: Beton gibi gari inşaat sağlam olur 9 13 Yanıtla
  • Adanalı: merhaba iş patronuyum 10 milyon tl ayırdım bu yıl bütçeden. yeri mekanı kendim belirlerim haftalık ya da uzun süreli paralı sevgili arıyorum. hiç bir şeye mırın kırın etmeyecek. naz niyaz istemem duygusal hayatta da patronluk yaparım. buradan ulaşın bana . beni bulun 6 15 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri
    16:26 Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri

    Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası yapılan incelemelerde, 500 ihbardan 50 yapı incelendi ve 5 yıkık, 15 ağır hasarlı yapı tespit edildi. Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu, hasarlı yapıların çoğunlukla 1999 öncesi yapılan binalar olduğunu belirtti ve ülkemizin deprem bölgesi olduğunu vurguladı. Kamu binalarında ise herhangi bir hasar görülmediği açıklandı.

  • Havza Muhtarları Derneği Başkanı Muhtarlarla Belediye Başkanı İkiz'i Ziyaret Etti
    16:25 Havza Muhtarları Derneği Başkanı Muhtarlarla Belediye Başkanı İkiz'i Ziyaret Etti

    Havza Muhtarları Derneği Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyarette, muhtarlar Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. İkiz, muhtarların önemli iletişim köprüleri olduğunu belirterek, önümüzdeki 5 yılda mahallelerin sorunlarını çözmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Dernek başkanı Şahin ise İkiz'in ilçeye ve mahallelere değer katacak çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi.

  • Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi
    16:24 Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

    Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 yılı 1. Dönem Olağan Genel Kurulu, öğretmenevinde gerçekleştirildi. Toplantıda, görev süreleri dolan encümenlerin yerine yeni encümenler seçildi. Birlik başkanı Kaymakam Şafak Gürçam, daha önce görev alanlara teşekkür ederek, amaçlarının köylerde yaşayan vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek olduğunu belirtti. Yapılan seçimde İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Basri İnan ve Akın Yağız Demirelli, köy muhtarları Muhittin Çakır ve Yavuz Çarıkçı göreve getirildi. Toplantı sonunda muhtarların sorun ve talepleri dinlendi.

  • Gaziantep'te restoranda yöresel lezzetler 40 liraya halkla buluşuyor
    16:24 Gaziantep'te restoranda yöresel lezzetler 40 liraya halkla buluşuyor

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan restoranda, 4 çeşit yöresel lezzetten oluşan menü, 40 liradan halkla buluşturuluyor. Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nde bulunan restoranda günlük hazırlanan menüler, öğle ve akşam saatlerinde vatandaşlara ikram ediliyor. Uygulama, vatandaşlara daha ucuz yemek sunabilmek amacıyla başlatılmış olup, halktan olumlu dönüşler almaktadır.

  • Bolu'da tartışma sonucu eş ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi
    16:24 Bolu'da tartışma sonucu eş ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi

    Bolu'da yaşanan olayda, tartıştığı eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldüren damat, adliyeye sevk edildi. Olayda ayrıca kayınvalidesini de yaralayan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Tartışmanın nedeni olarak geçimsizlik gösterildi.

  • Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
    16:24 Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde Kaymakam Yüksel, köy ve mahalle muhtarları ile tanışma ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Yüksel, muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diledi ve vatandaşların sorunlarını aktarmalarını istedi. Yeni Belediye Başkanı Bekir Torun da muhtarların önemine vurgu yaparak iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.


Advertisement