İstanbul'da 12 Farklı Olaya Karışan Gasp Çetesi Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da 12 Farklı Olaya Karışan Gasp Çetesi Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı

İstanbul'da 12 farklı olaya karışan gasp çetesi önce kameraya sonra polise yakalandı ATM'lere dadanan gasp çetesi yakayı ele verdiİSTANBUL - İstanbul'da 12 farklı gasp olayına karışarak kayıplara karışan 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda yakalandı.

11.07.2018 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da 12 farklı olaya karışan gasp çetesi önce kameraya sonra polise yakalandı

ATM'lere dadanan gasp çetesi yakayı ele verdi

İSTANBUL - İstanbul'da 12 farklı gasp olayına karışarak kayıplara karışan 6 şüpheli, polis ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda yakalandı.

Avcılar, Başakşehir, Bağcılar, Esenyurt ve Küçükçekmece İlçelerinde toplam 12 farklı gasp olayına karışan 6 şüpheli Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 21 Nisan günü Başakşehir'de bulunan bir ATM'nin yakınında pusu kurularak para değişimine gelen görevlilerin gasp edilip 200 bin lira çalındığı ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına alan ekipler şüphelilerin eşkallerini tespit etti. Şüphelilerin tespit edilmesinin ardından çalışmalar hızlandırıldı. 4 Temmuz günü Avcılar'da bulunan bir ATM önünde ATM çalışanlarının gasp edildiğini öğrenen ekipler şüphelilerin kullandığı otomobilin plakasından yola çıkarak şahısların adreslerini tespit etti. Bunun üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucunda 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldığı adreslerde yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca çok sayıda fişek ve gasp ettikleri lüks araç ta ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Murat Ç. (43), Fatih K. (34), Özgür A. (32), Ramazan T. (33), İsmail D. ve Mehmet Ali A. isimli şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheliler hakim karşısına çıkarılmak üzere adliyeye sevk edildi.

- Gasp anları güvenlik kamerasında

Gasp çetesinin gerçekleştirdiği olaylar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şüphelilerin pompalı tüfekle markete gelerek kasadaki parayı alıp uzaklaştıkları görülüyor.

İstanbul\'da 12 Farklı Olaya Karışan Gasp Çetesi Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da 12 Farklı Olaya Karışan Gasp Çetesi Önce Kameraya Sonra Polise Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tır şaşkınlık yarattı
    10:23 Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tır şaşkınlık yarattı

    Bursa'da trafikte seyreden aksı yamuk tırı gören diğer sürücüler gördükleri karşısında hayrete düştü. O anlar kamera ile kaydedildi.

  • Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarpan sürücü yakalandı
    10:22 Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarpan sürücü yakalandı

    Bursa'nın Nilüfer ilçesinde atv motosikleti ile yayaya çarpan sürücü, kaçtıktan sonra 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olayı gören bir tanık, motorcunun kaçarken yakalandığını ve darp edildiğini belirtti.

  • Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:21 Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Bursa Emniyet Müdürlüğü Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, uyuşturucu madde sattığı tespit edilen şüphelilere yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından eve operasyon düzenledi. 2 şüpheli kıskıvrak gözaltına alınırken; 130 gram uyuşturucu madde ve 9 bin 700 TL para ele geçirildi. Ayrıca şüphelilerden birinin 18 yaşına girdiği gibi ilk işinin uyuşturucu satmak olduğu öğrenildi.

  • Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı
    10:18 Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı diğer otomobilde bulunan B.G. ve B.T.'yi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.

  • Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi
    10:11 Denizli'de Su Yolu Kazısında Göçük Altında Kalarak Hayatını Kaybeden İşçi

    Denizli'nin Kale ilçesinde su yolu kazısı sırasında meydana gelen göçük sonucu bir işçi hayatını kaybetti. İşçinin ölümünden kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar, hayvanların ve insanların hayır duası için çalıştıklarını gösterdi.

  • Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı
    10:09 Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, 5 kişinin uyuşturucu madde satın aldığı ve kullandığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 41 adet sentetik ecza hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

  • Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor
    10:06 Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açıyor

    Manken Cansu Taşkın, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, çiftlik evinde çekilen sarmaş dolaş pozları yayınladı. Yılmaz Erdoğan, görüntülerin gizlice çekildiğini belirterek Taşkın ve Vurgun'a dava açacak.


Advertisement