İstanbul'da Altın Çadırı'na Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Altın Çadırı'na Ziyaretçi Akını

İstanbul\'da Altın Çadırı\'na Ziyaretçi Akını

Atasay'ın bu yıl 4'e katladığı Ankara, Eskişehir, Adana ve İstanbul'da düzenlenen Altın Çadır Günleri tüm coşkusuyla devam ediyor.

07.12.2013 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yaşam biçimine ve bütçeye hitap edecek pek çok ürünün maliyetine, hatta bazı ürünlerin zararına fiyatlarla satışa sunulduğu Geleneksel Altın Çadır'ı Ankara, Eskişehir, Adana ve İstanbul'daki ikinci gününde de ziyaretçi akınına uğradı.

Türkiye mücevherat sektörünün lider şirketi Atasay'ın bu yıl İstanbul ile eş zamanlı olarak Adana, Ankara ve Eskişehir'de düzenlediği Geleneksel Altın Çadır Günleri tüm coşkusuyla devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Altın Çadır geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilk iki gününde ziyaretçi akınına uğradı.

Bu yıl ilk kez İstanbul dışında 3 farklı ile daha giden Altın Çadır, Adana'da M1 Adana Merkez AVM, Ankara'da Forum Ankara Outlet, Eskişehir'de ise Neoplus Outlet AVM'de de büyük ilgi görüyor. Altın Çadır'ın ilk iki gününde İstanbul ve Ankaralı müşteriler hem altın hem de pırlanta ürünlere ilgi gösterirken, Adanalı tüketiciler altına, Eskişehirliler ise pırlanta ürünlere daha çok ilgi gösteriyor. Geleneksel Altın Çadır günleri 8 Aralık Pazar akşamına kadar açık olacak.

Sunduğu indirimlerle çok uygun fiyatlara altın ve pırlanta takı sahibi yapan Atasay Altın Çadırı'na Almanya ve Bulgaristan gibi ülkelerden de ziyaretçiler geliyor. Altın Çadır süresince İstanbul'un yanı sıra diğer illerdeki çadırları da ziyaret eden Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer; "İstanbul, Ankara, Adana ve Eskişehir'de bizlere gösterilen teveccühe çok teşekkür ediyorum. Altın çadırdaki fırsatları İstanbul dışına taşıdığımız için her gittiğim şehirde inanılmaz teşekkürler aldım. İnşallah önümüzdeki sene daha fazla şehirde bu imkanları milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Altın Çadır'daki fırsatların son iki günü

5 Aralık'ta başlayan ve sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan Atasay'ın, geçmiş sezon ürünlerini tüketicileriyle buluşturduğu Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri, İstanbul, Adana, Ankara ve Eskişehir'de 8 Aralık Pazar akşamı saat 22:00'ye kadar devam edecek. Uygun fırsatlı altın ve pırlanta ürünlere sahip olmak isteyen mücevher tutkunları için son iki gün!

Pırlanta alışverişine özel Hediye Para

Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine yaptıkları pırlanta alışveriş tutarının yüzde 25'i kadar Hediye Para veriyor. Hediye Para 1-31 Ocak 2014 tarihleri arasında tüm Atasay mağazalarında sadece pırlantalı alışverişler için geçerli olacak.

Pırlanta ve Altın Ürünlerinde Örnek Fiyatlamalar

Pırlanta Küpe

Mağaza Fiyatı: 1.950 TL

Çadır Fiyatı: 800 TL

+ Hediye para: 200 TL

Pırlanta tektaş yüzük:

Mağaza Fiyatı: 1.580 TL

Çadır Fiyatı: 690 TL

+ Hediye para: 172,5 TL

Pırlanta Kolye:

Mağaza Fiyatı: 1.100 TL

Çadır Fiyatı: 460 TL

+ Hediye para: 115 TL

Pırlanta yüzük:

Mağaza Fiyatı: 1.025 TL

Çadır Fiyatı: 420 TL

+ Hediye para: 105 TL

Altın yüzük:

Mağaza Fiyatı: 1.015 TL

Çadır Fiyatı: 468 TL

Altın yüzük:

Mağaza Fiyatı: 430 TL

Çadır Fiyatı: 215 TL

Altın yüzük:

Mağaza Fiyatı: 355 TL

Çadır Fiyatı: 180 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'da Altın Çadırı'na Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement