İstanbul'da kemer takmadığı için para cezası alan taksiciden akılalmaz savunma: Ben yine kemer takmam - Son Dakika
Yaşam

İstanbul'da kemer takmadığı için para cezası alan taksiciden akılalmaz savunma: Ben yine kemer takmam

İstanbul'da aracında kemer takmadığı için 196 TL ceza alan taksi şoförü, muhabirin, "Bundan sonra kemerinizi takarsınız artık" sözüne, "Ben yine takmam" yanıtını vererek şaşkınlık yarattı.

08.11.2022 21:24  Güncelleme: 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da trafik ekiplerinin denetimleri sırasında ilginç anlar yaşandı. Ekipler, emniyet kemeri takmadığı fark edilen bir taksi şoförünü durdurarak ceza kesti. 196 TL para cezası kesilen taksi şoförü, polis ekiplerine tepki gösterirken, kendisini savunma şekliyle 'Pes' dedirtti.

"BEN YİNE TAKMAM"

Taksici, kendisine "Bundan sonra kemerinizi takarsınız artık" diyen muhabire "Ben yine takmam" yanıtını verdi. Taksi şoförü neden kemer takmadığı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

"Benim can güvenliğim yok, emniyet kemeri taktığım zaman birisi gelip arkadan bir hareket yapsa, bir şey yapsa bana, soymaya kalksa, ben nasıl müdahale edebilirim emniyet kemeri ile beraber? Bir de onu düşünün, yazık günah değil mi ya, 200 lira para kazanacaktım, 150'si gitti. Ayıp, yazık yazık, şu ülkeye yazık."

İstanbul\'da kemer takmadığı için para cezası alan taksiciden akılalmaz savunma: Ben yine kemer takmam

Son Dakika Yaşam İstanbul'da kemer takmadığı için para cezası alan taksiciden akılalmaz savunma: Ben yine kemer takmam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bulent Cebeci: ehliyeti iptal edilmeli 12 6 Yanıtla
  • murat atis: Turkiyede kim takıyorki.takanlar ile de dalga geçiyorlar. Ben fransada oturuyorum burda 3 günlük bebeğe bile kemer takarlar.turkiyede ise her kazada çocuklar ön camdan fırlayıp öluyor maalesef.sanki kemer arabaya sus olarak konulmuş. 8 2 Yanıtla
  • Serkan Seçgin: demekki ceza 196 tl degil 1960 tl olmaliymis 0 0 Yanıtla

Advertisement