İstanbul'da 'Ayı' Lakaplı Torbacı ve Oğulları Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da 'Ayı' Lakaplı Torbacı ve Oğulları Kıskıvrak Yakalandı

Şişli'de küçük yaştaki çocuklara para vererek kuryelik yaptırdığı tespit edilen ve polisin bir süredir peşinde olduğu 'Ayı' lakaplı torbacı ve oğulları kıskıvrak yakalandı.

14.12.2018 09:18  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de küçük yaştaki çocuklara para vererek kuryelik yaptırdığı tespit edilen ve polisin bir süredir peşinde olduğu 'Ayı' lakaplı torbacı ve oğulları kıskıvrak yakalandı. Polisin baskın yaptığı evde yapılan aramalarda bir miktar 'skunk' diye tabir edilen ot esrar, pompalı tüfek ve tabanca bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheliden baba ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 <a class='keyword-sd' href='/istanbul/' title='İstanbul'>İstanbul</a>'da 'Ayı' Lakaplı Torbacı ve Oğulları Kıskıvrak Yakalandı

POLİS, ÇOCUĞUN ELİNDE UYUŞTURUCU OLDUĞUNU FARK ETTİ

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gelen ihbarlar üzerine yaptığı fiziki ve teknik takipler sonucu 'Ayı' lakaplı Turan A.'nın Kuştepe'de torbacılık yaptığını belirledi. Tespitin yapılmasının ardından şahsı takibe alan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hazırlıklarını tamamlayarak operasyon için düğmeye bastı. Harekete geçen ekipler, önceki gün saat 15.00 sıralarında Kuştepe İnönü Caddesi üzerindeki torbacının evine girecekleri esnada içeriden 13 yaşındaki E.M.'nin çıktığını gördü. Çocuğun elinde bir şey sakladığını gören polis, uyuşturucu madde olduğunu fark etti. Bunun üzerine polisin soru sorduğu çocuk, içerideki bir şahsın kendisine uyuşturucu maddeyi verip, "Bunu aşağıya indir birazdan biri gelip sana 50 lira verecek, sende elindeki malzemeyi ona ver, bende bunun karşılığında sana harçlık vereceğim" dediğini söyledi.

İstanbul'da 'Ayı' Lakaplı Torbacı ve Oğulları Kıskıvrak Yakalandı

13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA KURYELİK YAPTIRMIŞ

Çocuğun söylediklerinin ardından eve baskın düzenleyen polis, içerideki Turan A. ve oğulları Mert A. ile "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan aranan Cem A.'yi gözaltına aldı. Polisin evde yaptığı aramalarda bir miktar 'skunk' diye tabir edilen ot esrar, pompalı tüfek ve 12 adet mermi ele geçirdi. Aramaların ardından gözaltına alınan baba Turan ve 2 oğlu emniyete götürüldü. Burada işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden Turan A. ve oğlu Cem A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer oğlu Mert A. ise serbest bırakıldı.

İstanbul'da 'Ayı' Lakaplı Torbacı ve Oğulları Kıskıvrak Yakalandı

TABANCA, MERMİ VE HAPLAR ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan operasyon kapsamında polis, Kuştepe Köz Sokak üzerinde takibini yaptığı bir eve daha baskın düzenledi. Burada yapılan aramalarda tabanca ve mermileri basılı şarjör ve yine tabancaya ait 24 adet mermi ile uyuşturucu etkisi olan ve kırmızı reçeteye tabi 89 adet hap ele geçirdi. Ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edilen 480 liraya da polis tarafından el konuldu. Aramaların ardından evde bulunan Derya B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kuştepe Polis Merkezine götürülen kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul\'da \'Ayı\' Lakaplı Torbacı ve Oğulları Kıskıvrak Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 'Ayı' Lakaplı Torbacı ve Oğulları Kıskıvrak Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Kuştepe : Merak etmeyin 1haftaya çıkarlar ilk değil alindiklari 13 1 Yanıtla
  • Hattat: AYILAR YAŞASIN-ama bu aşağılık için için iğdamı istiyorum 8 0 Yanıtla
  • ahmet: kes elini oy gözünü kulağını sağır et sal gitsin 7 1 Yanıtla
  • filozof: teröre uyuşturucuya cinayete idam gelmeden bu ülkeye asla huzur gelmez 7 1 Yanıtla
  • Gerçek : Ailece suçu meslek edinmişler. Nerde yasalar değişecekti ? Milletin huzuru için tek bir yasa bile değişmiyor. Kendi adamımı rahatça yerleştireyim yasalarından ve para getirisi olan yasalar ve cezalardan vazgeçin. Hırsız uyuşturucu satıcısı , suçu meslek edinenler için insanların huzuru için yasa çıkarın. Sokakta polis vatandaşa kimlik soramıyor işimden olurum korkusu sarmış Polisi. 3600 polise verilecek dediniz bugün bakıyoruz öğretmenlerin ek ders ücreti iki kat artacak 3600 öğretmene verilecek haberleri var. Peki millet ile birlikte 15 Temmuzda canı pahasına darbeyi önleyen polis e ... diyecek birşey yok 3 3 Yanıtla
  • EDA: SİZ NE KADAR YAKALARSANIZ YAKALAYIN İÇMEK İSTEYEN BİR ŞEKİLDE BULUR ESRARI AVRUPADA HATTA ABD DE BAZI EYALETLERDE SERBESTT,, BUNLARLA UĞRAŞACAĞINIZA ŞU FAKİRLİĞİ ZAMLARI ÇÖZÜN HIRSIZLARI YAKALYINN 4 1 Yanıtla
  • zıboş: vay ayı vayyyyy... 3 2 Yanıtla
  • sss: ilk mahkemede beraat 2 0 Yanıtla
  • AMASYALI: AYI BAYILDIŞİMDİ KIŞ UYKUSUNA ALDILAR ULAN AYI SENİBDE ÇOCUKLARINVAR ÖNCE ONLARA İYNEYİ BATIR NASIL OLUYOBAK AYU AYU ŞİMDİBAKAN SİLİVRİDE MAZGALLARA AYU 1 0 Yanıtla
  • nadir: merak ettiğim şey ise bunların şu an yaşayıp yaşamadığı..!? nasil, yaşıyorlarmı, baska bir diyeceğim yok.. 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı
    08:52 Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumu ağır. Sürücü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahalle sakinleri, yetkililerin önlem almasını ve benzer kazaların yaşanmaması için trafik düzenlemelerinin yapılmasını istedi.

  • Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada
    08:52 Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna müdahale ederken, sürücü kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı
    08:33 Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı

    Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerde sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yol durumu bültenine göre, birçok otoyol ve yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme çalışmaları, şev kayması, bağlantı yolu yapımı ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin bu kesimlerde dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.

  • MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek
    08:31 MrBeast, Amazon Prime Video için yarışma programı çekecek

    YouTube fenomeni MrBeast, Amazon Prime Video ile anlaşma yaparak bir yarışma programı çekeceğini duyurdu. Programda 1000'den fazla yarışmacı olacak ve kazanan kişiye 5 milyon dolar ödül verilecek.

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.

  • İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı
    08:31 İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne üye olan ve bu örgütlerin sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 5 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

  • vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı
    08:31 vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı

    Çinli teknoloji şirketi vivo, Pad 3 Pro tableti ile birlikte TWS 4 Bluetooth kulaklık modelini tanıttı. vivo TWS 4, Hi-Fi desteği, aktif gürültü engelleme özelliği ve uzun kullanım süresi ile dikkat çekiyor. Qualcomm S3 ses platformu ile desteklenen kulaklıkların fiyatı ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsiz.

  • İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı
    08:25 İzmir'de 2 Organize Suç Örgütü Çökertildi, 25 Şüpheli Yakalandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 organize suç örgütünün çökertildiğini, 25 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Operasyonlarda ele geçirilenler arasında silahlar, uyuşturucu madde ve diğer suç unsurları bulunuyor.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.


Advertisement