İstanbul'da bazı minibüsçüler kazançlarını depremzedelere bağışlayacak - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da bazı minibüsçüler kazançlarını depremzedelere bağışlayacak

İstanbul\'da bazı minibüsçüler kazançlarını depremzedelere bağışlayacak

İstanbul'daki bazı minibüs şoförleri, "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerden etkilenenlere destek olmak amacıyla kazançlarını depremzedelere bağışlama kararı aldı.

10.02.2023 15:07  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'daki bazı minibüs şoförleri, "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerden etkilenenlere destek olmak amacıyla kazançlarını depremzedelere bağışlama kararı aldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından harekete geçen vatandaşlar, yurdun dört bir yanından depremzedelere yardımlarını sürdürüyor.

Yardım kampanyalarına katılan İstanbul'daki bazı minibüs sürücüleri, kazançlarını depremden etkilenen bölgelerdeki vatandaşlara bağışlamaya karar verdi.

Bu kapsamda Üsküdar- Ataşehir hattındaki minibüsçüler, araçlarına "Bugün ve yarın depremzede kardeşlerimiz için çalışıyoruz" yazısı asarak seferlerini yapıyor.

Hatta çalışan minibüs şoförü Adem Sivil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, minibüsçüler olarak depremzedeler için neler yapabileceklerini düşündüklerini ve dün itibarıyla böyle bir kampanya başlattıklarını belirtti.

Kampanyanın ikinci gününde olduklarını ifade eden Sivil, "Kanayan yaramıza yardımcı olmak amaçlı iki gün arabamızın hasılatlarını afetzedelere bağışladık." diye konuştu.

Şoförlerden Hasan Buluş da "Amacımız katkı yapmak bunun için de az da olsa çok da olsa canla başla mücadele ediyoruz." dedi.

Kartal'daki minibüsçüler de kampanya başlattı

Kartal'da da Yakacık- Kadıköy hattında çalışan minibüs şoförleri de araçlarına, "Bugünkü hasılatımız depremzedeler içindir." yazısı asarak kampanyaya destek verdi.

Bu hatta çalışan Ümit Dest, Van depremini yaşadığını anlatarak, "Cenabı Allah bir daha bize böyle depremler yaşatmasın. Ülkemizin başı sağ olsun öncelikle." ifadelerini kullandı.

Rezzan Kapan da, ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını anlatarak, bugünkü hasılatlarını depremzedelere bağışlayacaklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da bazı minibüsçüler kazançlarını depremzedelere bağışlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement