İstanbul'da dehşet anları! "Mesut kim?" diyerek girdiği kafede rastgele ateş açtı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da dehşet anları! "Mesut kim?" diyerek girdiği kafede rastgele ateş açtı

İstanbul Kağıthane'de kurye kılığında kaskını çıkarmadan bir kafeteryaya giren saldırgan, "Mesut kim?" diyerek rastgele tabancasını ateşledi. Kafedeki müşterilerin korkuyla masanın altına saklandığı o dehşet anları kameralarca kaydedilirken saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.

04.10.2022 10:12  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane Nurtepe Mahallesi'nde geçtiğimiz Nisan ayında saat 02.15 sıralarında meydana gelen olayda, silahlı bir şahıs motosikletli kurye kılığında sokak üzerindeki bir kafeteryaya girdi. Saldırgan ardından eline aldığı tabanca ile kafasından kaskını çıkarmadan sokak içerisinde bulunan kafeteryaya girdi. Kafede bulunanlara "Mesut kim?" diyerek sorular soran kurye, içeride rastgele ateş etti.

Kurye kılığında girdiği kafede 'Mesut kim' diyerek rastgele ateş açtı

MÜŞTERİLER KORKUDAN MASANIN ALTINA SAKLANDI

Saldırganın sorular sorup rastgele ateş ettiği dehşet anlarında, kafede bulunan müşteriler ise korkuyla masanın altına saklandı. Saldırgan bir süre sonra kafeden çıkarak kayıplar karışırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri işyerinin güvenlik kamerasının yanı sıra, işyeri sahibi Süleyman V. ile görgü şahitlerinin de ifadelerine başvurdu. İşyeri sahibi Süleyman V., kasklı ve kurye kıyafetli bir şahsın silahla içeriye girdiğini ve "Mesut kim" diyerek rasgele ateş açtığını söylediği öğrenildi. Çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini tek tek inceleyerek şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kurye kılığında girdiği kafede 'Mesut kim' diyerek rastgele ateş açtı

KURYE KILIKLI SALDIRGAN YAKALANDI

Yapılan çalışmalar neticesinde polis ekipleri kimliğini tespit ettiği saldırganın gidebileceği adresleri kontrol etti. Polis ekiplerinin çalışmalarının ardından saldırgan yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan kafeteryada yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kafeden 2 kişinin çıktığı ve sonrasında gelen kasklı şahsın ateş ettiği, müşterilerin masanın altına girdiği görülüyor.

Kurye kılığında girdiği kafede 'Mesut kim' diyerek rastgele ateş açtı
İstanbul\'da dehşet anları! "Mesut kim?" diyerek girdiği kafede rastgele ateş açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da dehşet anları! 'Mesut kim?' diyerek girdiği kafede rastgele ateş açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Salih uslu: Böyle bir durumda ruhsatlı silahımla bu adamı etkisiz hale getirsem suç teşkil eder mi. 5 6 Yanıtla
  • Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı
    21:03 Sivas Kangal'da trafik kazası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı

    Sivas'ın Kangal ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Kazada, mitsubishi marka pikap aracın takla atması sonucu araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü
    20:55 Kahramanmaraş'ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil söndürüldü

    Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan bir otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement