Borcunu ödemeyen arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü! O anlar anbean kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Borcunu ödemeyen arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü! O anlar anbean kamerada

Beyoğlu'nda borç verdiği arkadaşının parayı geri vermemesi üzerine sinirlenen bir şahıs, arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü. Dehşet anlarını cep telefonuyla kaydettiren şahıs, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

02.07.2020 10:33  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Kalyoncu Kulluğu Mahallesi Ömer Hayyam Caddesi üzerindeki bir depoda geçtiğimiz Mart ayında meydana gelen alacak verecek olayının görüntüleri ortaya çıktı. Borç verdiği arkadaşını parasını alamadığı için öldüresiye döven şahıs tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay günü Hüseyin K. ismindeki şahıs, daha önceden borç verdiğini iddia ettiği İran uyruklu Davud G. ile semtte karşılaştı. İkili bir süre sohbet ettikten sonra K'nin otomobiline binerek bir depoya geçti. K, G'ye burada "Borcumu ne zaman vereceksin?" diye sordu. Ancak G. iddiaya göre K'ya "Keyfim ne zaman isterse o zaman vereceğim" dedi.

ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Duruma sinirlenen K. eline geçirdiği sopayla G'yi darp etmeye başladı. Dakikalarca sopayla G'ye vuran K. bir süre sonra eline aldığı satırı yan çevirip bu şekilde darp etmeye başladı. Darp esnasında ağır hakaret ve küfürler eden K. kendisine yalvaran G'yi öldüresiye dövdü. Hüseyin K. o anları bir de arkadaşına kaydettirdi. Olayın ardından siniri geçen K., G.'nin gitmesine izin verdi.

TUTUKLANDI

Darp edilmesinin ardından İran uyruklu Davud G. emniyete giderek şikayette bulundu. Şikayetinde alıkonularak darp ve tehdit edildiğini, üzerindeki paraların ise alındığını söyleyerek davacı olduğunu belirtti. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, darpçı şahsın eşkalini ve kimliğini belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalar sürdüğü esnada Hüseyin K. geçtiğimiz Mayıs ayında emniyete giderek teslim oldu. İfadesinin alınmasının ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Hüseyin K., çıkartıldığı mahkemece "nitelikli yağma", "şantaj" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklanarak Paşa Kapısı Cezaevine gönderildi.

Borcunu ödemeyen arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü! O anlar anbean kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Borcunu ödemeyen arkadaşını sopa ve satırla öldüresiye dövdü! O anlar anbean kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • İlyas: Bende borç verdim 7yil oldu üstelik bide azar işittim Yok canımamı alacaksın dedi icradan kurtardık bide o adamın psikoloji sini çok iyi anlıyorum borçlu olan dışarı da mağdur olan içeride çok yazık 6 2 Yanıtla
  • böylesini : içerden çikaranında 1 5 Yanıtla
  • Doğrusu: Verseydi aldığı parayı! 4 1 Yanıtla
  • ilker: Borç verip kötü olacağına verme kötü ol başın ağrımasın!!! 5 0 Yanıtla
  • Garip: Yazıklar olsun lanet gelsin paranızada insanlığınızada değermi lan bu eziyete giderek hayvanlar bazı insanlardan üstün olmaya başladı 2 3 Yanıtla
  • Reistr06: Neden çıkamıyormuş? Adam adamlık yapmış borç vermiş. Ödeyemiyecekse niye borç almış. Keyfi mi olurmuş borçun? Hattın kapansa netin kesilse tıpış tıpış ödüyorsun. Yiyemiyeceğin dolmsyı sardırma. Kimse kimseyi borç yüzünden dövmez. 4 1 Yanıtla
  • Dersimli: Borcunu ödeyeceksin,adamın başka caresi kalmamış 5 0 Yanıtla
  • HALK : bu ,insanları anlamıyorum alıyorlar sonra borçlarını vermiyorlar 4 1 Yanıtla
  • niye : borc alırken iyi verirkenmi kötü oluyor iyi yapmış 5 0 Yanıtla
  • Cevo: Veripte kötü olacağına vermeyip kötü ol başın ağrımaz hiç olmazsa 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement