İstanbul'da dezavantajlı çocuklar yarıyıl etkinliğinde buluştu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da dezavantajlı çocuklar yarıyıl etkinliğinde buluştu

İstanbul\'da dezavantajlı çocuklar yarıyıl etkinliğinde buluştu

İstanbul'da devlet koruması altındaki çocuklar, engelli, şehit ve gazi yakını ile yetim ve öksüz çocuklar, yarıyıl eğlence programında bir araya geldi.

31.01.2023 15:42  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da devlet koruması altındaki çocuklar, engelli, şehit ve gazi yakını ile yetim ve öksüz çocuklar, yarıyıl eğlence programında bir araya geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi tarafından, Bahçelievler Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde yarıyıl tatili dolayısıyla program düzenlendi.

Dezavantajlı çocukların katıldığı etkinlikte, Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterisi yapıldı. Çocuklar, gösteri sırasında çalan şarkılara eşlik etti. Rap grubu Canbay ve Wolker ile rap şarkıcısı Velet'in şarkılarını seslendirdiği etkinlikte, çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Programa, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkan, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ve AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin eşi yazar Amine Ateş Kabaktepe ile devlet koruması altındaki çocuklar, engelli, şehit ve gazi yakını ile yetim ve öksüz çocuklar katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Sevim Sayim Madak, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'un farklı ilçelerinden devlet korumasındaki yaklaşık 400 çocuğu tatilde eğlence programı vesilesiyle bir araya getirdiklerini söyledi.

Çalışmayı AK Parti'nin insanı merkeze alan siyasi anlayışı doğrultusunda planladıkları, organize ettikleri etkinliklerle çocukları eğlendirmeyi, vizyonlarına katkı sunmayı ve onlara farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçladıklarını dile getiren Madak, şöyle devam etti:

"Onlara fırsat eşitliği sunmak, kendilerini daha iyi hissedecekleri ortamları tesis etmek ve devletimizin sosyal hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamak gibi birçok konuya öncülük ediyoruz. Burada da tek amacımız, bu çocukların kendini hiçbir ayrım gözetmeksizin bir arada çocukça eğlenebilecekleri bir alanı tesis edip, bunun mutluluğunu yaşamak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da dezavantajlı çocuklar yarıyıl etkinliğinde buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement