İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu yakasında 9 ilçenin bazı bölgeleri 25 Haziran'da elektrik alamayacak.

23.06.2014 09:22  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Anadolu yakasında 9 ilçenin bazı bölgeleri 25 Haziran'da elektrik alamayacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 25 Haziran Çarşamba günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik verilemeyecek yerler şöyle:

Ümraniye'de Ihlamurkuyu İstanbul Çarşısı, Meşale Eğitim Kurumu, 30 Ağustos Sokak, Tepeüstüne doğru sağ ve sol taraf, Özkuruşlar, Petrol Yolu Ağaoğlu Sitesi ve civarı, Ovalı Restaurant, Sarı, Hatıra, Çakırlar, Tel ve Aytaşı sokakları, Ateş Caddesi, Şendal Sokak, Bülbüldere Caddesi, İrade, Şehitlik, Cennet sokakları, Sabuncu civarı ve vergi dairesine doğru sağ ve sol taraf, Dumlupınar Caddesi civarı, Solmaz, Cami, Yaldız sokaklar, Çanakkale Caddesi sağ ve sol taraf, Gümrükcüoğlu piknik alanı, Fevzi Hoca Restaurant, Fevzi Çakmak Caddesi'ne doğru, Şile yolu, BJK Tesisleri ve civarı, Turkcell, Avea ve Vodafone antenleri, Cemil Meriç Mahallesi, Yeşildere Caddesi, Mehmet Akif, Ulupınar, Elibol, Memba, Taşkın, Şehitlik sokakları, Çakmak Mahallesi Balkan Caddesi ve Güven, Küme sokaklar, Güvenler Oto, Hedef Eczanesi, Bağcı ve Başaran sokaklar, Alemdağ Caddesi sağ taraf, Depo yolu, Orçun Sokak ve civarı.

Kartal'da Esentepe Kopdağı Sokak, Hicret Cami, Elmalı Kuran Kursu, Tecerdağı Caddesi, Serik, Yılmaz, Perisu sokakları ve civarına.

Ataşehir'de Küçük Bakkalköy Mahallesi, Brandium Alışveriş Merkezi.

Pendik'te Sülüntepe Mahallesi, Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi, Özpetek, Yel, Saygılı, Tenvir, Abide, Enginar, Sedef, Göktepe, Fazilet, Karani, Sıddık sokaklar, Şeyhli Mahallesi, Ağrı, Köroğlu, Zeynep, Ashap, Ulus sokakları, Mevlana ve Fatih Sultan Mehmet caddeleri, Kevser ve Ömer sokakları, Veli Baba Mahallesi, Olimpiyat caddeleri, Ahu, Limon, Gül Deste sokaklar, Konuk Yapı, Öz Kartal Konut Yapı, Paşabahçe Öz Yuva Sitesi, Çağdaş Yapı Kooperatifi, Sosyal Meskenler, Gestaş Sitesi.

Tuzla'da Aydınlı Mahallesi, Gürpınar ve Başkomutan caddeleri, Nergiz, Diyar, Yankı, Akbuğday, Kuşkonmaz, Saydam, Başak sokaklar, Çamlıbeldeyolu Caddesi, Aydınlı Telekom, Umutlu, Turna, Mısır sokaklar, Akdenizevleri, Doğakent Sitesi.

Çekmeköy'de Alemdağ Mahallesi, DHL Lojistik, Elmalı Sokak, İSKİ civarı, Ata Av Tüfek Fabrikası, Elsiyum Garden Sitesi, 145. Sokak.

Beykoz'da Koçullu köyü tamamı, Laz Mahallesi, Hürriyet Villa, Hedera Park Evleri, Koçulu Seralar mevkisi.

Kadıköy'de Hızırbey, Özbey, Kasrı Ali Caddeleri, Çiftlik, 1. Bülbül, 2. Bülbül, 3. Bülbül, 4. Bülbül, 5. Bülbül, 8. Bülbül, 9. Bülbül, Ana Bülbül, Şahin, Dere Boyu, Dispanser, Abdibey, Akçıra, Yıldırm Çıkmazı, 2. Sevim, 3. Sevim, 4. Sevim, 5. Sevim sokaklar, Eğitim Mahallesi, Muratpaşa Caddesi ve Hakkı Manço, Hilmi Bey sokaklar, Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, Cadde Bostan Mahallesi, Noter Sokak, Bağdat Caddesi, Köşk, Bilim ve  Kantarcı Rıza sokaklar.

Aynı gün Sancaktepe'de 09.00-14.00 saatlerinde Sefa Mahallesi, Kocayusuf ve Aşure sokaklarında, Salihbey Caddesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi uygulanacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement