İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul\'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Anadolu Yakasında 5 ilçenin bazı bölgelerine 11 Temmuz'da elektrik verilemeyecek.

09.07.2014 09:49  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Yakasında 5 ilçenin bazı bölgelerine 11 Temmuz'da elektrik verilemeyecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 11 Temmuz Cuma günü 09.00-13.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerler şöyle:

Kartal'da Cevizli Anafartalar Caddesi, Aşkale ve Kastamonu sokaklar, Taç Mahal Sitesi, Doğu Caddesi, Sultan, Ceylan, Aslı, Şeftali sokaklar ve civarı.

Beykoz'da Ortaçeşme Akbaba Caddesi, Uzun Evliya Üstü, Mehmet Ağa Sokak, Yüşa Yolu, Sultan Aziz Caddesi, Gürkan Sokak, İmam Hatip Lisesi ve civarı, Çamlık Sokak, Bombalıdere, Çiftlik Caddesi.

Tuzla'da Mescit Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Zerdali ve Başaran sokaklar, İŞKUR, Mipsan, İzoplast, Şen Tavuk, Saral Plastik, Cumhuriyet Caddesi, Talih ve Nagehan sokaklar, Orhanlı Lisesi, Mahir, Yaşam, Şengül sokaklar ve Fettah Başaran Caddesi.

Sultanbeyli'de Mecidiye Mahallesi Fatih Bulvarı 472-486 numaralar arası, Takva ve Muttaki sokaklar.

Sancaktepe'de aynı gün 10.00-10.30 saatlerinde Yenidoğan Mahallesi, Barbaros Bulvarı (6-32 numaralar arası), Akasya, Hattat, Menzil ve Şefkat sokaklarda, 10.30-11.30 saatlerinde Yenidoğan Mahallesi Ufuk Caddesi (123-133 numaralar arası), Mansur, Sürmene ve Meydan Yolu sokaklarda, 14.00-16.00 saatlerinde Eyüp Sultan Mahallesi, Menzil, Boztepe, Zeki, Ayrancı Çıkmazı, Özkan, Melek ve Kıyı sokaklarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Beykoz'da ise 09.00-17.00 saatlerinde Mahmut Şevket Paşa köyü, Alibahadır köyü, TFF Tesisleri, SAS Askeriye, Riva Çayağzı, Paşamandıra ve Öğümce köylerin tamamına elektrik verilemeyecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement