İstanbul'da Eski Koca Dehşet Saçtı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Eski Koca Dehşet Saçtı

İstanbul'da eski koca dehşet saçtı Bir kişi boşandığı eşini ve kayınbiraderini öldürdü Olayın ardından katil koca 155'i arayarak teslim olduİSTANBUL - Küçükçekmece'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi boşandığı eşini ve eski kayınbiraderini öldürdü.

11.11.2018 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da eski koca dehşet saçtı

Bir kişi boşandığı eşini ve kayınbiraderini öldürdü

Olayın ardından katil koca 155'i arayarak teslim oldu

İSTANBUL - Küçükçekmece'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi boşandığı eşini ve eski kayınbiraderini öldürdü. Yaşanan olay nedeniyle mahalle sokağa dökülürken, katil koca 155'i arayarak teslim oldu.

Olay, saat 22.30 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi Akçay Sokakta bir evde yaşandı. İddiaya göre, trafik kazasında ölen oğlu nedeniyle psikolojik sorunları yaşadığı öğrenilen K.O. isimli şüpheli akşam saatlerinde boşandığı eşi Zahide Oğuz'un evine gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine K.O. boşandığı eşi Zahide Oğuz'u darp edince kayınbiraderi Kutluay Oğuz araya girmeye çalıştı. Yaşanan kavga sonucunda öfkeli koca K.O. eski eşi Zahide Oğuz ve eski kayınbiraderi Kutluay Oğuz'u öldürerek evden ayrıldı. Evden gelen sesler üzerine mahalleli panik içinde sokağa döküldü. Olayın yaşandığı evi kontrol eden mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise yaptığı çalışmaların ardından Zahide Oğuz ile kardeşi Kutluay Oğuz'un hayatını kaybettiğini belirledi. Sokağa dökülen mahalleli sakinleştirmeye çalışan polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Öte yandan evden çıkan öfkeli koca K.O. 155'i arayarak olayı anlatıp teslim olduğu öğrenildi.

İstanbul\'da Eski Koca Dehşet Saçtı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Eski Koca Dehşet Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.

  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement