İstanbul'da Eşsiz Sonbahar Manzarası Havadan Görüntülendi - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'da Eşsiz Sonbahar Manzarası Havadan Görüntülendi

İstanbul'da eşsiz sonbahar manzarası havadan görüntülendi Atatürk Arboretumu'nda sonbaharın eşsiz güzelliği drone ile havadan görüntülendi İstanbul'da sonbahar manzarası hayran bıraktı Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Atatürk Arboretumu'na akın ettiİSTANBUL - Sarıyer'deki...

26.11.2017 09:36  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da eşsiz sonbahar manzarası havadan görüntülendi
Atatürk Arboretumu'nda sonbaharın eşsiz güzelliği drone ile havadan görüntülendi
İstanbul'da sonbahar manzarası hayran bıraktı
Şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Atatürk Arboretumu'na akın etti

İSTANBUL - Sarıyer'deki Atatürk Arboretumu İstanbul'un stresinden ve trafiğinden kaçmak isteyen vatandaşların adresi oldu. Arboretum'daki sonbaharda sararan ağaçların yaprakları ile birlikete eşsiz güzellik drone ile havadan görüntülendi.
İstanbullular hafta sonu güneşin kendini göstermesiyle şehrin trafiğinden, gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmak için Sarıyer'deki Atatürk Arboretumu'na akın etti. Çocuklarıyla birlikte Arboretum'a gelen vatandaşlar hatıra fotoğrafları çekilerek, dünyanın çeşitli yerlerinden farklı türlerde ağaçlar hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. 'Canlı Açık Ağaç Müzesi' olarak da adlandırılan Atatürk Arboretumu'nun ziyaretçileri arasında düğün çekimi için gelen çiftler de yer aldı. Sonbaharın gelmesiyle oluşan ve ziyaretçileri büyüleyen renk cümbüşü drone ile havadan görüntülendi.Bilimsel araştırma ve gözlem amacıyla kurulan Atatürk Arboretumu, yaklaşık 2 bin yerli ve yabancı bitki türünü de içinde barındırıyor.Arboretumu'nda düğün çekimi için gelen gelinlerden Hilal Balcı, "Daha önce buraya gelmemiştim. İnternetten görmüştüm, İlk girişte bayağı hoşuma gitti. Açıkçası bayağı güzele benziyor. Hepsi anı olacak bizim için. Tabii ki fotoğraflarımız güzel olursa" dedi.
"Burası, çok güzel bir doğa harikası"
Atatürk Arboretumu'na ziyarete gelen Oğuz Elçeli, İstanbul'u gezmeyii sevdiğini kaydederek, "Daha gezmediğimiz bir çok yer var. Buraya görmek bizi mutlu etti. Bu ikinci gelişim. Misafirim olduğu için şimdi tekrardan geldim. Onları da gezdirmek istedim. Burası gerçekten çok güzel bir doğa harikası. Herkesin gelip görmesi gereken bir yer.Bura ağaç müzesi olduğu için dünyanın farklı yerlerinden farklı türde ağaçlar var burada" şeklinde konuştu.
"Şehrin stresinden uzak keyifli bir gün bizim için"
Ziyaretçilerden İbrahim Deniz ilk defa Arboretum'a geldiğini söyleyerek, "Oldukça güzel bir manzarası var. Kızım daha önceden gelmiş oldukça beğenmiş. Bize de tavsiye etti. Kızımın tavsiyesi üzerine geldik. Kızımla beraber fotoğrafsever olarak buradaki güzel atmosferi yakalamak için geldik. İstanbul'un kalabalığından,stresinden uzak son derece keyifli bir gün bizim için" ifadelerini kullandı. Öte yandan sonbahar renklerine bürünen Arboretum havadan görüntülendi. Görüntülerde sararan yaprakların oluşturduğu eşsiz manzara ve insanların fotoğraf çekmek için yarıştığı görülüyor.

İstanbul\'da Eşsiz Sonbahar Manzarası Havadan Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'da Eşsiz Sonbahar Manzarası Havadan Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement