İSTANBUL'DA GÜNEŞİN DOĞUŞUYLA BİRLİKTE GELEN RENK CÜMBÜŞÜ - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL'DA GÜNEŞİN DOĞUŞUYLA BİRLİKTE GELEN RENK CÜMBÜŞÜ

İSTANBUL\'DA GÜNEŞİN DOĞUŞUYLA BİRLİKTE GELEN RENK CÜMBÜŞÜ

İSTANBUL'da gün doğumuyla kartpostallık görüntüler oluştu.

15.12.2019 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL'da  gün doğumuyla kartpostallık görüntüler oluştu. Zeytinburnu sahilinde güneşin yüzünü gösterdiği anda ortaya çıkan kızıllıkla gün doğumu görsel şölene dödü, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Gün doğumunda spor yapanlar da bu eşsiz manzarayı doyasıya yaşadı.

Görüntü dökümü:

--------------------Gün doğumunun kartpostallık görüntüsü-Bazı vatandaşların spor yapması-Kedileri besleyen vatandaştan görüntü

-Genel ve detaylar


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL'DA GÜNEŞİN DOĞUŞUYLA BİRLİKTE GELEN RENK CÜMBÜŞÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü
    09:44 Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü

    Kazdağları bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşilin binbir tonuna büründü. Mest eden manzara dron ile görüntülendi. Kazdağları'nın doğası bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Meşe, kayın ve çınar ormanlarının bulunduğu bölgelerde ağaçların uyanmasıyla birlikte yeşilin binbir tonu görülmeye değer bir manzara oluşturdu. Flora ve faunası ile dikkatleri çeken ve milli parkı da içinde barındıran Kazdağları binlerce tür endemik bitkiye de ev sahipliği yapıyor. Kazdağları'ndaki yeşilin binbir tonu dron ile görüntülendi.

  • Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı
    09:44 Tokat Belediye Başkanı Sulusaray'da deprem sonrası çalışmalara katıldı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından devletin tüm kurumlarıyla birlikte çalışmalara katıldıklarını belirtti. Depremde 171 ev zarar gördü, 2 minare hasar gördü ancak can kaybı ve yaralanma olmadı. Belediye olarak ilçeye aşevi ve personel desteği verdikleri ve vatandaşlara çorba ikramında bulundukları açıklandı. Durum tespit çalışmaları devam ediyor ve devletin tüm kurumları bölgede destek veriyor.

  • Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti
    09:44 Vali Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ziyaret etti

    Vali Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'u ve ekibini ziyaret etti. Ekici, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve başarılar diledi. Bulut ise ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, kentin hak ettiği hizmetleri sağlamak için çalıştıklarını belirtti ve destek olan herkese teşekkür etti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor
    09:44 Mersin Büyükşehir Belediyesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuna hazır hale getirmek için toplu taşıma kooperatifleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön planda tutma hedefleri ele alındı.

  • Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor
    09:44 Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Toplanıyor

    Kırşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14.00'te Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde toplanacak.

  • Edirne Valisi: Kentte restore edilmeyen tarihi yapı kalmayacak
    09:43 Edirne Valisi: Kentte restore edilmeyen tarihi yapı kalmayacak

    Edirne Valisi Yunus Sezer, restorasyon çalışmaları devam eden tarihi yapıları inceleyerek, kentte restore edilmeyen tarihi yapının kalmayacağını belirtti. Sezer, Muradiye Camisi bahçesindeki Mevlevihane'nin ihyası çalışmalarını da inceledi. Ayrıca, Kaleiçi semtindeki tarihi konakların restorasyonuna da devam ettiklerini vurguladı.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.

  • Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde incelemelerde bulundu
    09:42 Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde incelemelerde bulundu

    Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde yapılan hizmet ve projeler hakkında bilgi almak ve vatandaşlarla bir araya gelmek için incelemelerde bulundu. Vali Aydoğdu, Tercan Kaymakamlığı ziyaretinin ardından esnaf ile hasbihal etti.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.


Advertisement