İstanbul'da güpegündüz silahlı çatışma - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da güpegündüz silahlı çatışma

Kağıthane'de alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet olan iki kişi, karşı karşıya geldiklerinde birbirlerine güpegündüz tabancalarla ateş açtı.

24.11.2020 09:44  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıthane'de alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet olan iki kişi, karşı karşıya geldiklerinde birbirlerine güpegündüz tabancalarla ateş açtı. Kurşunların yağmur gibi yağdığı çatışmada taraflardan biri yaralanırken, olay yerinde ise 22 adet kovan bulundu. Çatışma sonrası kaçan bir şahsın tekme, yumruk ve sopalarla öldüresiyle dövüldüğü anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan Murat Akkuş ile Onur T. ve Samet T, semtin meydanında karşı karşıya geldi. Akkuş'u karşısında gören Onur T. belinden tabancasını çıkartarak ateş açtı. Ateş açılması sonrası Onur T, sol bacağından yaraladığı Akkuş'un üstüne atladı.

SOKAK ORTASINDA GÜPEGÜNDÜZ ÇATIŞTILAR

Yerde arbede sürdüğü esnada Onur T'nin ateş alan tabancası nedeniyle Samet T. panikle yere yattı. Boğuşma esnasında tabancasını yere düşüren Onur T. ise hızla koşarak kaçmaya başladı. Şahıs kaçarken yerden kalkan Akkuş da, üzerindeki tabancayla etrafa rastgele ateş açtı. Onur T'nin kayıplara karıştığı olay sonrası kaçmaya çalışan Samet T. ise kendisini sekerek kovalayan yaralı Akkuş ve arkadaşları tarafından bir işyerinin önünde sıkıştırıldı. Yumruk, tekme ve sopalarla öldüresiye dövülen Samet T. ardından vatandaşların yardımıyla uzaklaştı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

OLAY YERİNDE 22 ADET KOVAN BULUNDU

Olayın ardından kendisine ateş açan Onur T'nin yere düşürdüğü tabancayı da alan yaralı Akkuş, silahları sakladıktan sonra kendi imkanlarıyla Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek tedavi oldu. Kurşunların yağmur gibi yağdığı çatışma sonrası çok sayıda ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Önlemin ardından çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran polis, kavgaya karışanların eşkallerini belirledi. İnceleme ekipleri ise, 22 adet kovan bulunan olay yerindeki bir kuaföre 3 adet, ayakkabıcıya ise 2 adet mermi isabet ettiğini tespit etti.

ÇATIŞMADA KULLANILAN SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Olay sonrasında çalışma yapan polis ekipleri, yaralı Akkuş'un ifadeleri doğrultusunda hem kendi hem de Onur T'nin yere düşürdüğü tabancaları Emniyet Evleri Mahallesi'nde bir sokaktaki kapalı kasa minibüsün altında ele geçirdi. Şüpheli ve mağdur olarak ifadesi alınan Murat Akkuş'a "ateşli silah kanununa muhalefet" suçundan adli işlem yapıldı. Olaya karışan Onur T. ve Samet T'nin ise "kasten yaralama" suçu nedeniyle polis ekipleri tarafından arandığı öğrenildi.

(İHA)

İstanbul\'da güpegündüz silahlı çatışma
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da güpegündüz silahlı çatışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi
    23:51 Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi

    Elazığ'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05 operasyonu adı altında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 tim görev aldı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amaçlandı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Advertisement