İstanbul'da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu Kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu Kamerada

İstanbul'da kaçak elektronik sigara operasyonu kameradaİSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler kaçak elektronik sigara ve yan ürünleri satıldığı öğrenilen yerlere baskın düzenledi.

24.09.2017 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da kaçak elektronik sigara operasyonu kamerada

İSTANBUL - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler kaçak elektronik sigara ve yan ürünleri satıldığı öğrenilen yerlere baskın düzenledi. 9 kişinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayıda kaçak elektronik sigaraya el konulurken, operasyon anı kameralarca kaydedildi.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak elektronik sigara satılan yerlere yönelik çalışma başlattı. Fatih ve Şişli'de belirlenen 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda, bin on adet farklı markalarda elektronik sigara ve çok sayıda elektronik sigara yan ürünü ele geçirildi. Polis ekipleri, kaçak ürünleri sattıkları iddia edilen M.E.D, Ü.Y, N.B, S.T, E.Ş, M.A, E.D, A.K. ve A.B.E. hakkında işlem gerçekleştirdi. Öte yanda operasyon anı ise kameralarca kaydedildi.

İstanbul\'da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da Kaçak Elektronik Sigara Operasyonu Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement