Rock'n Coke 2013'te Büyük İsimler Müzikseverlerle Buluşacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Rock'n Coke 2013'te Büyük İsimler Müzikseverlerle Buluşacak

Rock\'n Coke 2013\'te Büyük İsimler Müzikseverlerle Buluşacak

Rock'n Coke 2013'te, Arctic Monkeys, Hurts, Primal Scream, Within Temptation, The Prodigy ve Jamiroquai müzikseverlerle buluşacak.

05.09.2013 16:52  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hezarfen Havaalanı'nda 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Rock'n Coke 2013'te, Arctic Monkeys, Hurts, Primal Scream, Within Temptation, The Prodigy ve Jamiroquai müzikseverlerle buluşacak.

Coca-Cola tarafından ilk kez 2003 yılında düzenlenen ve bu sene 10. yaşını dolduran Rock'n Coke, festivalseverlere müzikle dolu bir hafta sonu yaşatacak.

Yaptıkları müzikler milyonlarca dinleyici tarafından yakından takip edilen Arctic Monkeys ve Hurts, 7 Eylül'de Türkiye'de ilk defa Rock'n Coke sahnesinden Türk dinleyicilerine seslenecek.

Rock'n Coke Sahnesi'nde festival katılımcılarına sınırsız müzik keyfi yaşatacak olan diğer gruplar arasındaki Primal Scream, Within Temptation ve The Prodigy ile Jamiroquai da 8 Eylül'de sahne alacak.

Festivalde, Teoman, Aylin Aslım, Manga, Duman ve Can Bonomo da hayranlarıyla buluşacak.

Güney Kore'nin en önemli "K-Pop" sanatçılarının yer aldığı Music Bank konseri, Türkiye'de ilk defa 7 Eylül'de Ülker Arena Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Türkiye ve komşu ülkelerdeki "K-pop" fanlarının beklediği organizasyon, İstanbul-Gyeongju Dünya Kültür Expo'nun en önemli etkinliği olacak. Kore Devlet Televizyon Kanalı (KBS) ve AAJT Inc. tarafından düzenlenen organizasyonda, Super Junior, BEAST, MBLAQ, FTISLAND, miss A ve Ailee sahneye çıkacak.

Sezen Aksu, 7 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sevilen şarkılarını seslendirecek. Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç, 8 Eylül'de, "Bende Bi Aşk Var" albümü ile büyük beğeni toplayan Göksel, 10 Eylül'de Harbiye Açıkhava'da sahne alacak.

Müzikte 20. yılını kutlayan Kardeş Türküler, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında, 9 Eylül'de Harbiye Açıkhava'da "Belgesel Konseri" ile sevenleriyle bir araya gelecek.

Mevlana Kültür ve Sanat Vakfı'nın düzenlediği "Sema Töreni", 8 Eylül'de Galata Mevlevihanesi Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Sema Töreni'nde Hüseyin Fahreddin Dede Efendi'nin bestesi olan Acemaşiran makamında Ayin-i Şerifi icra edilecek.

Besteci, söz yazarı, perdesiz gitarist Allen Hulsey de 12 Eylül'de Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Tiyatro

Genco Erkal'ın Nazım Hikmet tutkusunun yeni ürünü olan "Yaşamaya Dair-Bursa Cezaevi'nden Mektuplar" adlı müzikli gösterisi, yarın meraklılarıyla buluşacak.

Nazım Hikmet'in ölümünün 50. yıl dönümü için Genco Erkal'ın uyarlayıp yönettiği oyunda, Tülay Günal da oynuyor. Piyano ve viyolonsel eşliğinde oynanacak oyunda, başta Fazıl Say ve Zülfü Livaneli olmak üzere değişik bestecilerin Nazım şarkıları seslendirilecek.

Oyun, Eminönü'ndeki tarihi Ali Paşa Hanı'nın avlusunda, açık havada ve doğal dekorda sergilenecek olmasıyla dikkati çekiyor.

Cem Kenar'ın yazıp yönettiği iki oyunu "Unutulan Uşak" ve "Sus ve Dinle" de Bo Sahne'de 11-21 Eylül tarihlerinde perde açacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Rock'n Coke 2013'te Büyük İsimler Müzikseverlerle Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement