Son Dakika: İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 10'u ağır 25 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Son Dakika: İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 10'u ağır 25 yaralı

Son dakika: İstanbul Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü kaza yaptı. Kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 3'ü çocuk 7'si yetişkin olmak üzere 10'u ağır, toplamda 25 kişi yaralandı.

09.08.2020 07:33  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük'ten İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 10'unun durumu ağır 25 kişi ise yaralandı.

3'Ü ÇOCUK 10 AĞIR YARALI VAR

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü kazada 3'ü çocuk 7'si yetişkin 10'u ağır toplamda 25 kişi yaralandı.

Son Dakika: İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 26 yaralı

OTOBÜS ŞOFÖRÜ DE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada ismi öğrenilemeyen otobüs sürücüsünün de hayatını kaybettiği belirtildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Son Dakika: İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 25 yaralı

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kazayla ilgili İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada "Şehirlerarası yolcu otobüsü bariyerlere çarparak yoldan çıkmıştır. Olayda 5 vatandaşımız hayatını kaybederken 25 vatandaşımız hastaneye sevk edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın tamamı ise şu şekilde;

"BARİYERLERE ÇARPARAK YOLDAN ÇIKTI"

Karabük'ten İstanbul'a seyir halindeki bir şehirlerarası yolcu otobüsü, bugün saat 07.00 sıralarında, Kuzey Marmara Otoyolu'nda Çiftalan Köprüsü mevkiinde bariyerlere çarparak yoldan çıkmıştır. Olay yerine derhal Jandarma, Polis, 112 Acil Servis, İtfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilmiştir.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3'Ü ÇOCUK 10 AĞIR YARALI

112 Acil Servis ekiplerimizden alınan ilk bilgilere göre; kazada (5) vatandaşımız hayatını kaybederken, 3'ü çocuk, 7'si yetişkin 10 vatandaşımızın durumu ağır olmak üzere, 25 vatandaşımız hastaneye sevk edilmiştir.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza nedeniyle geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır. Bu elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 09.08.2020 - Saat 08.30"

Son Dakika: İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 10'u ağır 25 yaralı
Son Dakika: İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 10'u ağır 25 yaralı
Son Dakika: İstanbul\'da Kuzey Marmara Otoyolu\'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 10\'u ağır 25 yaralı

Son Dakika 3.Sayfa Son Dakika: İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: 5 ölü, 10'u ağır 25 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • kemal çelebi: Vefat edenlerin mekanları cennet olsun.. Hepsine Allah rahmet eylesin.. Ailelerine ve sevdiklerinede sabırlar versin. 17 0 Yanıtla
  • -: İmza kampanyası yapılsa da şu metro bi bitse artık... 12 1 Yanıtla
  • Mehmet N.: gözlerim metro logosunu aradı ve yanılmadı. 12 1 Yanıtla
  • ferit: metroysa haber doğrudur.. 9 1 Yanıtla
  • fahri ceylan : yinemi metro 7 1 Yanıtla
  • beyler: bu metro meshur mafya sahibi oldugu firma değilmi ? 7 0 Yanıtla
  • metro turizm terörü: öncelikle geçmiş olsun metro turizm yıllardır bu millete etmediği eziyet kalmadı yeter artık kapatılsın şu firma yeter insanların canını yaktığınız. 6 0 Yanıtla
  • leleley lo : bir metro turizm vakası daha şaşırmadık 4 2 Yanıtla
  • GS Lİ: Şoför uyumuştur ve 5 kişinin yaşamına neden oldun 10 larca kişinin de sakat kalmasına 2 3 Yanıtla
  • özgür: gerçekten metro çok pis seyahat ederken kola verecekti bardağın içine bir baktım bir pislik var sormayın bardağı değiştirin dedim ters ters suratıma baktı herşeyleri pis yani insanlık ve nezaket görmedim o seyahatte ve bir daha otobüslerinde seyahat etmedim şoförleri hep kamyonculuktan geçmeler çok sinirli ve kabalar uyumuştur tabiki o süratle fren dahi yapmadığına göre kesin uyumuştur ve hala uyuyordur şoför 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement