İstanbul'da Narkotimlerin Metruk Binalara Şok Sokak Uygulaması - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'da Narkotimlerin Metruk Binalara Şok Sokak Uygulaması

İstanbul'da narkotimlerin metruk binalara şok sokak uygulaması Beyoğlu'nda narkotimler ihbar gelen bir mahallede narko-sokak uygulaması yaptı Grafiti sanatıyla yazılan "Hacı Hüsrev evimiz, Aras babamız" yazısı dikkat çektiİSTANBUL - Beyoğlu'nda narkotimler gerçekleştirdiği narko-sokak...

21.10.2018 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da narkotimlerin metruk binalara şok sokak uygulaması

Beyoğlu'nda narkotimler ihbar gelen bir mahallede narko-sokak uygulaması yaptı

Grafiti sanatıyla yazılan "Hacı Hüsrev evimiz, Aras babamız" yazısı dikkat çekti

İSTANBUL - Beyoğlu'nda narkotimler gerçekleştirdiği narko-sokak uygulamasında vatandaşların GBT'lerini sorguladı, şüpheli araçları didik didik aradı.

Uygulamanın yapıldığı caddede grafiti sanatıyla yazılan "Hacı Hüsrev evimiz, Aras babamız" yazısı ise dikkat çekti.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu İstiklal Mahallesi'nde uyuşturucu madde kullandığı ve satıldığına dair çok sayıda ihbar aldı. İhbar üzerine hazırlıklarını tamamlayan narkotimler, harekete geçerek belirlenen adreslerde narko-sokak uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında tim, şüpheli şahısların Genel Bilgi Tarama sorgularının yaparken, şüpheli araçları da durdurarak didik didik aradı.

"Hacı Hüsrev evimiz, Aras babamız"

Öte yandan uygulama esnasında bir duvar grafiti sanatıyla yazılan "Hacı Hüsrev evimiz, Aras babamız" yazısı ise dikkat çekti. Ara sokaklara ve metruk binalara da giren tim, uyuşturucu madde içiminde kullanılan birkaç malzeme de ele geçirdi. Ayrıca polis, uygulama yaptıkları adreste uzun süredir park halinde olan bir otomobilden de şüphelendi. Dakikalarca aracın sahibini arayan polis, ortaya çıkmaması üzerine otomobili trafik çekicisi yardımıyla otoparka çektirdi.

Narkotimlerin sokaklardaki uygulamalarının devam edeceği öğrenildi.

İstanbul\'da Narkotimlerin Metruk Binalara Şok Sokak Uygulaması
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'da Narkotimlerin Metruk Binalara Şok Sokak Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement