İstanbul'da Patlama! - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Patlama!

İstanbul\'da Patlama!

İstanbul Fatih'te bir arabanın çarpması sonucu doğalgaz dağıtım kutusunda patlama meydana geldi.

23.05.2013 10:45  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te kontrolden çıkan bir cip, yol kenarındaki doğalgaz kutusuna çarpınca patlama oldu. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Olay, Karagümrük Sarayağası Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cadde üzerinde kontrolünü kaybeden bir cip önce yol kenarındaki doğalgaz kutusuna, ardından karşı yönden gelen bir otomobile çarptı. Kaza sonrası doğalgaz kutusunda patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde Derviş Ali Mahallesi Sarayağası Caddesi No: 37 adresinde bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek yayalara ve doğalgaz kutusuna çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle doğalgaz kutusu hasar görmüş ve bir miktar doğalgaz çıkışı olmuştur. Olay yerine 6 dakika içinde intikal eden 187 doğalgaz acil ekipleri, gerekli güvenlik önlemlerini almış, doğalgaz kutusunun gazını kesmiş ve hasarı gidermiştir. Doğalgazdan kaynaklanan herhangi bir patlama ya da yangın olmamıştır." denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Patlama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement