İstanbul'da Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Ramazan Hazırlıkları

Kadıköy Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi 5 bin aileye erzak yardımında bulunacak

02.07.2013 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asırlardır birçok kültüre ve medeniyete ev sahipliği yapan, dinlerin buluştuğu kent İstanbul, 11 ayın sultanı Ramazan'da, meydanlardaki iftar sofraları, ardından da sahura kadar sürecek kültür ve sanat etkinlikleriyle renklenecek.

Kadıköy Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bu yıl da Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuru gıda erzak yardımı yapılacak. Belediye, ilçede bulunan 66 camide ise hem hijyenik temizlik hem de cami halılarına kuru temizleme işlemi yaptıracak.

Açıklamada, içinde bakliyat, şeker, çay, zeytinyağı, un, gibi gıda malzemeleri bulunan yardım kolileri, ihtiyaç sahibi 5 bin aileye özel ekip tarafından adreslerinde teslim edileceği bildirildi.

Kadıköy'de bulunan cami ve ibadethaneleri düzenli aralıklarla temizleten Kadıköy Belediyesi, bu yıl Ramazan ayı boyunca 66 camiyi hijyenik temizlik işleminden geçirecek ve halılarına kuru temizleme uygulatacak.

Kadıköy'de Ramazan ayında, eğlencenin adresi ise yine Göztepe Özgürlük Parkı olacak. 12,19, 26 Temmuz tarihlerinde saat 21.30'da Aile Gazinosu adıyla ücretsiz 3 ayrı konser düzenleyen Kadıköy Belediyesi, eskinin gazino eğlence kültürünü Kadıköy'de yeniden yaşatacak.

Sevilen ve özlenen sanatçılar; Neşe Karaböcek, Seyyal Taner, Selçuk Ural, Ersan Erdura, Nur Yoldaş, Bilgen Bengü ve Semiha Yankı'nın sahne alacağı konserlerde solistlere Panorama Orkestrası eşlik edecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Ramazan Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement