İstanbul'da Tablet Dağıtım Töreni - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Tablet Dağıtım Töreni

İstanbul\'da Tablet Dağıtım Töreni

Fatih Projesi kapsamında ilköğretim öğrencilerinin tamamına verilmesi öngörülen tablet bilgisayarların dağıtımları devam ediyor.

22.05.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Projesi kapsamında ilköğretim öğrencilerinin tamamına verilmesi öngörülen tablet bilgisayarların dağıtımları devam ediyor.

Bugün 81 ilde gerçekleştirilen törenin İstanbul ayağı, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Muharrem Yıldız'ın katılımıyla Bağcılar Engelliler Sarayı'nda düzenlendi.

Dağıtım töreni öncesinde konuşma yapmak için kürsüye çıkan Vali Şahin, "Bugüne kadar İstanbul'da yaklaşık 90 bin tablet dağıtıldı. Bu yıl içerisinde başlatacağımız proje ile 64 bin civarında tableti öğrenci ve öğretmenlerimizle buluşturacağız. Dolayısıyla 2016 yılı içerisinde İstanbul'da 153 bin tabletimiz dağıtılmış olacak" dedi.

Şahin kürsüde konuşmasını yaptığı sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'da katıldığı tablet dağıtım töreni ekrana yansıtıldı.

Erdoğan'ın konuşmasının başlaması üzerine Vali Şahin konuşmasını yarıda kesti. Salonda bulunan protokol ve öğrenciler Erdoğan'ın Ankara'da katıldığı tablet dağıtım töreninde yaptığı konuşmayı izledi. Bir ara ses kesilince Muharrem Yıldız ses teknisyenlerinin yanına giderek arızanın giderilmesiyle ilgilendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması bittikten sonra tablet dağıtım törenine geçildi. Barbaros Anadolu Lisesi 9.sınıflarında öğrenim gören 476 öğrenciye tabletleri İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Muharrem Yıldız tarafından verildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Tablet Dağıtım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement