İstanbul'da taksi şoförü, bıçaklı bir saldırgan tarafından gasp edildi - Son Dakika
3. Sayfa

İstanbul'da taksi şoförü, bıçaklı bir saldırgan tarafından gasp edildi

İstanbul'da bir taksiye binen kimliği belirsiz kişi, taksi şoförünü gasp etti. Gaspçının şoförün karnına bıçağı dayayarak, şoförün cebindeki paraları aldığı anlar taksinin güvenlik kamerasına yansıdı.

14.05.2020 13:40  Güncelleme: 05:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Eyüpsultan'da taksiye binen kimliği belirsiz bir kişi, Arnavutköy Boğazköy yolunun ormanlık kısmına geldiği anda, bıçağı şoförün karnına dayayarak şoförü gasp etti. Şüphelinin, taksicinin cebindeki paraları gasp ettiği anları taksinin güvenlik kamerası kaydetti.

PARALARI ALAN ŞÜPHELİ HIZLA KAÇTI

Yaşadıkları karşısında şoke olan taksi şoförü şahsın kendisini tehdit etmesi üzerine cebinde bulunan paraları çıkararak verdi. Taksi şoförüne dehşeti yaşatan şahıs, paraları aldıktan sonra taksiden inerek hızla olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GASP ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yanan dehşet veren anlar, taksinin içerisinde bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde önce şahsın aracın arkasına oturduğu, bir süre sonra ise cebinden bıçağını çıkararak şoförün karnına dayadığı görülüyor. Korkusu yüzünden okunan şoför ise cebinde bulunan paraları saldırgana veriyor.

İstanbul\'da taksi şoförü, bıçaklı bir saldırgan tarafından gasp edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa İstanbul'da taksi şoförü, bıçaklı bir saldırgan tarafından gasp edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • 06: Bu adamı yakalayınca 2 gün sonra geri bırakan adalet yerin dibine atsın. 10 1 Yanıtla Adaleti: Degil bunlara sabıkalı diye is vermiyenleri suçla .suça iten nedenler nelerdir. Issiz ve ac adam herseyi yapar ..yaptiginida onaylamiyorum ama empati yapin 1 5 bayrak: bunlar için yasa çıkaranlara söyle kardeşim. 1 2 Adaleti: Degil bunlara sabıkalı diye is vermiyenleri suçla .suça iten nedenler nelerdir. Issiz ve ac adam herseyi yapar ..yaptiginida onaylamiyorum ama empati yapin 1 0 Adaleti: Degil bunlara sabıkalı diye is vermiyenleri suçla .suça iten nedenler nelerdir. Issiz ve ac adam herseyi yapar ..yaptiginida onaylamiyorum ama empati yapin 0 0
  • Koyunların sessizligi: Dünyanın 13.buyuk ekonomisi olmuşuz.Hirsiz çok ayıp etmiş. 5 1 Yanıtla
  • bayrak: hırsızların cenneti oldu güzel vatanım.bu hale getirenleri allaha havale ediyorum. 5 0 Yanıtla
  • YOK: nerde abd polisi, sunu da yaylım atesine tutsa 3 0 Yanıtla
  • Empati: Bu ülkede kim hangi restorandan açım diye yemek istedi de yiyemedi kimden yardım istedi de umduğunu bulamadı. O taksici şu zor günlerde kim bilir ne zorluklarla kazandı o parayı. Çocuğuna ekmek belki sevindirmek için oyuncak alacaktı. Ne empatisi! Gitsin her şekilde iş bulur kendine. Siz de böylelerini savunur cümleler sarf etmeyin! 1 1 Yanıtla Nasreddin: Hoca damdan dusmus millet sana doktor cagıralımmı demis.nasreddin hocada bana doktor degil benim gibi damdan duseni bulup getirin beni o anlar demis.anlayana.. 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement